Πανέτοιμη για το διπλό στην Τρίπολη

Με τους Γρηγόρη Μάκο και Λεονάρντο στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Τρίπολη, η ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα.

Με τους Γρηγόρη Μάκο και Λεονάρντο στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Τρίπολη, η ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα. Ο Νίκος Κωστένογλου συμπεριέλαβε τους δυο ποδοσφαιριστές στην αποστολή της Ένωσης, ενώ έδειξε για δεύτερη σερί ημέρα τις σκέψεις τους για το βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Κοντοέ και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Οι Γεωργέας και Καράμπελας ήταν τα δυο μπακ, με τους Μάκκο και Καφέ να αποτελούν το δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Οι Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς και Λεονάρντο αποτελούν στην μεσοεπιθετική τριάδα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης χρησιμοποιήθηκε ο Λυμπερόπουλος.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση των Σπάτων δεν πήρε μέρος ο αδειούχος Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της 25ης αγωνιστικής, όπου συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.