Μετράει αντίστροφα ο Φινμπόγκασον

Λιγοστεύουν οι ημέρες παρουσίας του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό, καθώς όλα δείχνουν πως ο Ισλανδός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ.

Λιγοστεύουν οι ημέρες παρουσίας του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό, καθώς όλα δείχνουν πως ο Ισλανδός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ. Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως η διοίκηση της Άουγκσμπουργκ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές, τόσο με τον νεαρό επιθετικό, όσο και με τη Σοσιεδάδ, προκειμένου να τον εντάξει άμεσα στο έμψυχο δυναμικό της. 

Οι Γερμανοί θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη με το μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, στο τέλος της εφετινής σεζόν. Οι Ισπανοί από την πλευρά του φέρεται να θέλουν την άμεση πώληση του Φινμπόγκασον. Οι επαφές των δυο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με του Γερμανούς και σύντομα θα βρεθεί η «χρυσή τομή».

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ενημερωθεί επισήμως για κάτι σχετικό Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθαρίζουν πως δε σκοπεύουν να κινηθούν για την αντικατάσταση του Σκανδιναβού επιθετικού, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει, καθώς υπολογίζουν στον Άλαν Πουλίδο για την γραμμή κρούσης της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.