Νέα χορηγία για την Εθνική

Τη νέα χορηγική τους συνεργασία παρουσίασαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.
12/09/2018 • 15:52
Γιώργος Πρίντεζης
  • shares
Τη νέα χορηγική τους συνεργασία παρουσίασαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Η ανακοίνωση: 

Παναγιώτης Τσαγκρώνης (γενικός γραμματέας ΕΟΚ): «Συνεργαζόμαστε με μια μεγάλη ελληνική εταιρεία. Θα πρέπει να προβάλλουμε πρώτα τα δικά μας χέρια και προϊόντα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Avance για τη συνεργασία και τη συμβολή της στην ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ. Η διεξαγωγή του αγώνα της Εθνικής μας με τη Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να παρουσιάσουμε αυτή τη συμφωνία εδώ στο φιλόξενο Ηράκλειο. Θέλουμε με τη βοήθειά της Avance για να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες για τις Εθνικές μας ομάδες». 

Γιώργος Πρίντεζης (παίκτης Εθνικής Ανδρών): «Ευχαριστούμε την εταιρεία Avance που βρίσκεται δίπλα μας, στους κοινούς στόχους που έχουμε βάλει. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να έχουμε τη στήριξη ελληνικών εταιρειών». 

Μαρία Τσακατούρα (εμπορική διευθύντρια Avance): «Είναι μεγάλη μας χαρά να γινόμαστε κομμάτι της χορηγικής οικογένειας της Εθνικής, αλλά και μεγάλη ευθύνη να συνδέουμε το όνομά μας με την Εθνική ομάδα. Τα δικά μας μετάλλια και διακρίσεις είναι η εμπιστοσύνη των πελατών. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε η εταιρεία εμμένει στην εξωστρέφεια στηρίζοντας οργανισμούς όπως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Τα τελευταία χρόνια δημιουργούμε δεσμούς με τον αθλητισμό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΕΟΚ, τους παίκτες και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον αυριανό αγώνα απέναντι στη Σερβία». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/02/2019 • 08:13

Αουτσάϊντερ με "άγριες" διαθέσεις σε Λιέγη, Πάντερμπορν και Εϊμπάρ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουμε στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παραγωγικές αναμετρήσεις περιμένουμε σε Πάντερμπορν, Εϊμπάρ και Λιέγη ενώ τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τορίνο πιθανόν να γίνει συντήρηση από τα φαβορί