Δυσκολεύτηκε η Μπάγερν

Η Μπάγερν είδε τη Ντάρμσταντ να προηγείται μέσα στο Μόναχο, όμως κατάφερε να συνεχίσει με νίκη στη Μπουντεσλίγκα κάνοντας ανατροπή στο β' (3-1).

Η Μπάγερν είδε τη Ντάρμσταντ να προηγείται μέσα στο Μόναχο, όμως κατάφερε να συνεχίσει με νίκη στη Μπουντεσλίγκα κάνοντας ανατροπή στο β’ (3-1).

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν παίρνοντας το προβάδισμα μέσα στην «Αλιάντς Αρίνα» στο 26′ με τον Βάγκνερ, όμως στο δεύτερο μέρος οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας ανέτρεψαν τα δεδομένα με δύο γκολ του Μίλερ  (τρομερό το δεύτερο με κοντρόλ με το στήθος και γυριστό σουτ) και ένα του Λεβαντόφσκι.

Στα ευχάριστα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, η επιστροφή στον πάγκο του Μάριο Γκέτσε μετά από 135 μέρες και του Φρανκ Ριμπερί στους αγωνιστικούς χώρους από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Στο Βερολίνο, η Χέρτα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Βόλφσμπουργκ και έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτη σερί αγωνιστική.  Οι «λύκοι», με φόρα μετά τη νίκη τους επί της Γάνδης στο Τσάμπιονς Λιγκ, άνοιξαν το σκορ στο 53′ με τον Σέφερ, αλλά οι πρωτευουσιάνοι έσωσαν τουλάχιστον έναν πόντο με τον Καλού στο 60′.

Η Γκλάντμπαχ από την άλλη μπήκε ξανά για τα καλά στο κόλπο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάμπτοντας εντός έδρας με 1-0 την αντίσταση της Κολονίας, που έχασε μετά από τρία ματς. Το νικητήριο γκολ πέτυχε νωρίς – νωρίς για τη Μπορούσια ο Νταούντ.

Μεγάλη νίκη με 3-2 εντός έδρας επί της Μάιντς πέτυχε η Χοφενχάιμ, την πρώτη της με τον μόλις 29χρονο τεχνικό Τζούλιαν Νάγκεσμαν, με τους γηπεδούχους να διατηρούνται ζωντανοί στη μάχη της παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κόρντομπα, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τους Αμίρι και Ουτ, πριν μειώσει στο τέλος ο Ζάιρο.

Τέλος, στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε η Βέρντερ Βρέμης, μετά την ήττα της με 2-0 στην έδρα της Ίνγκολσταντ, που βαδίζει προς την παραμονή.

Τα αποτελέσματα (22η Αγωνιστική): 

Παρασκευή

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο 0-0

Σάββατο 

Μπάγερν Μονάχου-Ντάρμσταντ 3-1
(49′, 71′ Μίλερ, 84′ Λεβαντόφσκι-26′ Βάγκνερ)

Γκλάντμπαχ-Κολονία 1-0
(9′ Νταούντ)

Ίνγκολσταντ-Βέρντερ Βρέμης 2-0
(12′ Χούμπνερ)

Χέρτα Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ 1-1
(60′ Καλού-53′ Σέφερ)

Χοφενχάιμ-Μάιντς 3-2
(13′ Αμίρι, 68′, 76′ Ουτ-11′ Κόρντομπα, 78′ Ζάιρο)

Κυριακή

Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ (16:30)
Ανόβερο-Αουγκσμπουργκ (18:30)
Σάλκε-Στουτγκάρδη (18:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.