Κολοβέτσιος: «Καταστροφή για εμάς…»

Την απογοήτευσή του για την πορεία που διαγράφει η ΑΕΛ στη Φούτμπολ Λιγκ εξέφρασε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Την απογοήτευσή του για την πορεία που διαγράφει η ΑΕΛ στη Φούτμπολ Λιγκ εξέφρασε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο αρχηγός της Λάρισας αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει οι «βυσσινί», στα όσα έχουν συμβεί στο Πρωτάθλημα αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ επανέλαβε ότι η ομάδα του πρέπει να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.


Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κολοβέτσιου στον «Sentra FM»:
«Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι καταστροφή για εμάς. Περιμέναμε 4 μήνες να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε, κάναμε προετοιμασία, και τώρα ξαφνικά διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται», σχολίασε ο αμυντικός της Λάρισας στη συνέχεια.


Ο νεαρός άσος είπε επίσης ότι: «Παίζαμε εδώ κι ενάμιση μήνα Κυριακή και Τετάρτη. Τώρα δεν ξέρω πως θα παίζουμε όταν αρχίσει, αν αρχίσει, ξανά το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα της Super League. Εδώ στηρίζεσαι στη δύναμη και το. κακό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο γιατί τα γήπεδα είναι απαράδεκτα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα διαφορετικό, μόνο να στηριχθείς στη δύναμη».


Για τη φετινή πορεία της ΑΕΛ σχολίασε: «Εμείς ξεκινήσαμε χάνοντας βαθμούς στη Λάρισα με ισοπαλίες, ήμασταν άτυχοι. Μετά έγιναν αλλαγές, έφυγαν προπονητές, παίκτες, τώρα ήρθε νέος προπονητής. Θέλουμε χρόνο να δεθούμε μεταξύ μας, γιατί ήρθαν και νέα παιδιά. Θα δούμε πως θα πάμε, γιατί ήμασταν κι άτυχοι».


Για τις αντιδράσεις του κόσμου, είπε: «Καταλαβαίνουμε τον κόσμο που είναι στεναχωρημένος γιατί έχει συνηθίσει στα σαλόνια. Δεν το συζητάμε, πρέπει να ανέβει η ομάδα. Θεωρώ πως η δική μας ομάδα κι ο Πανθρακικός έχουν το προβάδισμα για την άνοδο».


Για τις φήμες περί μεταγραφής του σε άλλο σύλλογο, ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα να ανέβει η ομάδα και θα δούμε. Μόνο αυτό με απασχολεί».


Για τις ομάδες που πήραν την άνοδο στο. παρά πέντε, υποστήριξε: «Αυτό που έγινε και με αυτές τις ομάδες, είναι απαράδεκτο. Καλείται ας πούμε η Δόξα να παίξει τόσα παιχνίδια. Και καλή ομάδα να έχεις, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να έχεις πολλούς παίκτες και να ξοδέψεις πολλά χρήματα, πράγμα δύσκολο σε αυτή τη χρονική στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.