Δεν συνεχίζει το “The OA” για τρίτο κύκλο

Τσεκουριάζει το Netflix.Μετά από δύο κύκλους, το Netflix αποφάσισε να τερματίσει τη σειρά...

Τσεκουριάζει το Netflix.

Μετά από δύο κύκλους, το Netflix αποφάσισε να τερματίσει τη σειρά φαντασίας και μυστηρίου, “The OA”.

“Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τα 16 μαγευτικά κεφάλαια του ‘The Oa’ και είμαστε ευγνώμονες στους [δημιουργούς] Brit [Marling] και Zal [Batmanglij] που μοιράστηκαν το φιλόδοξο όραμά τους και ζωντανεύοντας μέσα από την απίστευτη τέχνη τους”, είπε η Cindy Holland, επικεφαλής πρωτότυπου περιεχομένου του Netflix. (μέσω The Hollywood Reporter). “Ανυπομονούμε να δουλέψουμε ξανά μαζί τους στο μέλλον, σε αυτήν και ίσως και σε πολλές άλλες διαστάσεις”.

Προσοχή, spoilers.

Ο δεύτερος κύκλος του “The OA” κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου. Το θρίλερ μυστηρίου έκανε πρεμιέρα το 2016 και άφησε τους θεατές με μεγάλα ερωτηματικά. Μετά τον πυροβολισμό της, η Prairie (Brit Marling) μπαίνει σε ένα ασθενοφόρο και αφήνει ένα χάος στο πέρασμά της. Στο “The OA Part II” την είδαμε να μπαίνει σε μια νέα διάταξη, όπου έχει μια διαφορετική ζωή, ως πλούσια κληρονόμος από την Ρωσία. Ωστόσο, βρίσκεται και πάλι στην αιχμαλωσία του Hap. Εν τω μεταξύ, στην πρώτη διάταξη, οι BBA, Angie και τα αγόρια προσπαθούν να μάθουν την ιστορία της.

“Αν και δεν μπορούμε να τελειώσουμε την ιστορία, μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα την πούμε σε άλλους”, είπε η Brit Marlin, πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος της σειράς, σε μια ανάρτησή της στο Instagram. “Δεν έχω σκεφτεί κάποιον άλλον αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης για να είσαι ζωντανός σ’ αυτήν την ανθρωπόκαινη εποχή. Και ίσως, κατά κάποιον τρόπο, είναι εντάξει το να μην ολοκληρώσω αυτούς τους χαρακτήρες”.

Το “The OA” πρόκειται για ένα από τα αρκετά ηχηρά ονόματα της streaming υπηρεσίας για τα οποία είχαμε σημαντικές ενημερώσεις. Πρόσφατα μάθαμε πως το “13 Reasons Why”, που θα έρθει στις 23 Αυγούστου, θα ολοκληρωθεί με την 4η σεζόν. Επίσης, κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer του 2ου κύκλου του “Mindhunter”, ο οποίος αναμένεται στις 16 Αυγούστου. Η αύξηση των ακυρώσεων πολύ πιθανόν να βασίζεται και στα νούμερα των συνδρομητών, όπως υποστηρίζει και το THR. Οι αποφάσεις παίρνονται δεδομένου ότι το Netflix αξιολογεί το αν οι επιπρόσθετες σεζόν ήδη υπαρχόντων σειρών “μπορούν να φέρουν τα επίπεδα των νέων συνδρομητών” ή το αν οι νέες σειρές είναι αυτές που έχουν “τη μεγαλύτερη αξία για την προσέλκυση νέων πελατών”.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.