Το πάνω χέρι με Τζέραρντ

Προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ απέκτησε η Λίβερπουλ με τη νίκη της με 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο "Ίτιχαντ". Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Στίβεν Τζέραρντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ απέκτησε η Λίβερπουλ με τη νίκη της με 1-0 επί των “πολιτών” στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο “Ίτιχαντ”. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Στίβεν Τζέραρντ στο 13′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Άγκερ.

Η απουσία του Σίλβα ήταν εμφανής για τη Σίτι, η οποία ήταν αλλαγμένης προς το… χειρότερο χωρίς τον Ισπανό μπαλαντέρ να οργανώνει το παιχνίδι της. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι προσπάθησαν, το ίδιο και ο Ιταλός τεχνικός που έριξε στη “μάχη” και τους Νασρί, Τζέκο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ.

Η Λίβερπουλ κλείστηκε στα καρέ της με προφανή σκοπό να διατηρήσει το 1-0 και έστω κι αν δυσκολεύτηκε, κατάφερε αυτό που ήθελε. Στο ίδιο γήπεδο, άλλωστε, πριν οκτώ ημέρες στο πρώτο της παιχνίδι για το 2012 είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0 με… κάτω τα χέρια.

Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένος για τις 25 Ιανουαρίου στο “Άνφιλντ”.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Λέσκοτ, Κλισί, Σάβιτς, Ντε Γιόνγκ (72′ Κολάροφ), Μπάρι, Τζόνσον (66′ Τζέκο), Μίλνερ, Αγουέρο, Μπαλοτέλι (39′ Νασρί)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πέπε Ρέινα, Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Κέλι, Ντάουνινγκ (60′ Χοσέ Ενρίκε), Τζέραρντ, Σπίρινγκ (23′ Άνταμ), Χέντερσον, Μπέλαμι (79′ Κάραγκερ), Κάρολ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.