Απροβλημάτιστη πρεμιέρα για την Παρί (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν, δίχως τον Νεϊμάρ στην αποστολή της, πήρε εντός έδρας νίκη επί της Νιμ με 3-0, βρίσκοντας δίχτυα σε 39o διαδοχικό ματς πρωταθλήματος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, δίχως τον Νεϊμάρ στην αποστολή της, πήρε εντός έδρας νίκη επί της Νιμ με 3-0, βρίσκοντας δίχτυα σε 39o διαδοχικό ματς πρωταθλήματος. 

Οι πρωταθλητές είχαν 75% κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, στηρίχθηκαν στις κινήσεις των Εμπαπέ και Σαράμπια, με τον 20χρονο Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να απειλεί από κοντά στο 16′.

Στο 22′ στο πρώτο κόρνερ της Παρί, ο Μαρτινέζ άγγιξε την μπάλα με το χέρι, οι υπεύθυνοι του VAR το επεσήμαναν στον Τουρπέν, που υπέδειξε την παράβαση, με τον Καβάνι να νικάει τον Μπερναρντονί και να φτάνει τα 135 γκολ σε 187 συμμετοχές. 

Μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, το σύνολο του Τούχελ είχε κι άλλες ευκαιρίες με Σαράμπια (34′), Καβάνι (42′) και Εμπαπέ (44′) για το δεύτερο γκολ, ωστόσο το σκορ έμεινε στο 1-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παριζιάνοι βρήκαν ακόμη καλύτερο ρυθμό, στο 56′ ο Εμπαπέ τελείωσε άψογα τη φάση που δημιούργησε ο Μπερνάτ για το 2-0 -ο Γάλλος σκόραρε σε 13 διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι με φανέλα βασικού- για να έρθει στο 69′ μία από τις τρεις αλλαγές του Τούχελ, ο Ντι Μαρία να σημειώσει το τελικό 3-0, με πασέρ τον Εμπαπέ. 

Για πέμπτη διαδοχική σεζόν η Παρί εκκινεί νικηφόρα το πρωτάθλημα, δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Ligue 1, 1η αγωνιστική

Παρί Σεν Ζερμέν-Νιμ 3-0

24′ Καβάνι 1-0
56′ Εμπαπέ 2-0
69′ Ντι Μαρία 3-0

«Parc des Princes», Παρίσι

Διαιτητής: Κλεμόν Τουρπέν

Κίτρινες κάρτες: Βεράτι 45+1’, Ντράξλερ 61’
Κόκκινες κάρτες: –

Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεολά – Κέρερ (75’ Μενιέ), Σίλβα (αρχ.)(80’ Παρέδες), Ντιαλό, Μπερνάτ – Μαρκίνιος, Ντράξλερ, Βεράτι – Σαράμπια (64’ Ντι Μαρία), Καβάνι, Εμπαπέ

Προπονητής: Τόμας Τούχελ

Νιμ: Μπερναρντονί – Αλακούς, Μπριονσόν (αρχ.), Μαρτινέζ, Μιγκέλ – Μπομπισόν, Πακέζ (80’ Βαλδίβια), Βαλς (89’ Σεντ Λους) – Φερχάτ, Φιλιποτό (73’ Ντούλιεβιτς), Ριπάρ

Προπονητής: Μπερνάρ Μπλακάρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.