“Διαβολικό” πάρτι με καλεσμένη την Τσέλσι (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε 4-0 την Τσέλσι στο “Ολντ Τράφορντ” και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο εφετινό πρωτάθλημα Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε 4-0 την Τσέλσι στο “Ολντ Τράφορντ” και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο εφετινό πρωτάθλημα Αγγλίας. Οι “κόκκινοι διάβολοι” άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Μάρκους Ράσφονρτ στο 18’, για να διπλασιάσει τα τέρματά τους, ο Αντοννί Μαρσιάλ στο 65’. Δυο λεπτά αργότερα, στο 67’, ο Μάρκους Ράσφορντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Ντάνιελ Τζέιμς στο 81’, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Νωρίτερα, η Τσέλσι είχε φτάσει κοντά στην ισοφάριση, καθώς στο 40’ το σουτ του Έμερσον είχε σταματήσει στο δοκάρι της εστίας του Νταβίντ Ντε Χέα. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. 

Οι συνθέσεις:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμιναϊ, Πογκμπά, Περέιρα (74’ Τζέιμς), Λίνγκαρντ (86’ Μάτα), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (86’ Γκρίνγουντ).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Έμερσον, Ζουμά,. Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο (73’ Καντέ), Κόβατσιτς, Μάουντ, Μπάρκλεϊ (58’ Πούλισιτς), Πέδρο, Άμπραχαμ (66’ Ζιρού).

Τα γκολ της αναμέτρησης: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.