Δεν πάει Κίνα ούτε ο Λάουρι

Ο γκαρντ των Ράπτορος...πονάει και αποφάσισε να αποχωρήσει από την προετοιμασία αποχαιρετώντας την εθνική Αμερικής με μήνυμα στο instagram.

Ο Κάιλ Λάουρι ήταν τραυματίας και αμφίβολος για το παγκόσμιο κύπελλο με προβλήματα στους συνδέσμους στον αντίχειρά του, έχοντας υποβληθεί τον Ιούλιο σε επέμβαση. Ο γκαρντ των πρωταθλητών Ράπτορος αποφάσισε να αποχωρήσει από την προετοιμασία αποχαιρετώντας την εθνική Αμερικής με μήνυμα στο instagram.

Η αποστολή της Εθνικής ΗΠΑ (Γκρεγκ Πόποβιτς) : Χάρισον Μπαρνς, Τζέιλεν Μπράουν, ΝτιΆρον Φοξ, Τζο Χάρις, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Μέισον Πλάμπλι, Μάρκους Σμαρτ, Τζέισον Τέιτουμ, Κέμπα Ουόκερ, Πι Τζέι Τάικερ, Μάιλς Τέρνερ και Ντέρικ Ουάιτ. Ο Πόποβιτς θα πρέπει να ”κόψει” άλλους τρεις…

«Αυτό είναι ένα ενημερωτικό μου μήνυμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Ήλπιζα να είμαι έτοιμος για το τουρνουά, αλλά δεν μπορώ να παίξω σε πλήρεις ρυθμούς. Ήλπιζα να είμαι διαθέσιμος για την χώρα μου, για να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο στο προσεχές τουρνουά. Λατρεύω να παίζω για την Εθνική ΗΠΑ, αλλά πρέπει να προσέξω και να υποστηρίξω από το σπίτι την ομάδα. Στην τελική, θεωρώ ότι όσοι παίζουν θα είναι εκπληκτικοί και θα φέρουν το χρυσό μετάλλιο. Πάμε!»

View this post on Instagram

Go USAB!! ????

A post shared by Kyle Lowry (@kyle_lowry7) on


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.