Όλοι οι αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Super League σε παράλληλη μετάδοση στα κανάλια Novasports

Κυριακή 3 Απριλίου 19:00, Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Κυριακή 3 Απριλίου, στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ζωντανά, αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» και τους 8 αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Super League. Οι αγώνες θα προβληθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova.



 
Η κάλυψη της θα ξεκινήσει από τις 17:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους, Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και την απευθείας μετάδοση των αγώνων, οι οποίοι θα προβληθούν και από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Συγκεκριμένα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, Πανιώνιος – ΠΑΟΚ από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Κωστή Μπότσαρη, Ολυμπιακός – Πανθρακικός από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Γιάννη Φάκαρου, ΑΕΛ Καλλονής – ΑΕΚ από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Μανώλη Βογιατζάκη, Παναθηναϊκός – Βέροια από το Novasports 6 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Σπύρου Δημολίτσα. 

Παράλληλα θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης από το Novasports 7 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα, Ατρόμητος – Παναιτωλικός από το Novasports 24 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports Extra 1 (θέση 291 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη από το Novasports Extra 2 (θέση 292 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει εκπομπή  «Παίζουμε Ελλάδα» με την προσθήκη του Αντώνη Καρπετόπουλου και εκλεκτών καλεσμένων. 

Η Super League στο Novasports.gr και στο Nova GO

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 28η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Ατρόμητος – Παναιτωλικός. Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Πανθρακικός και Παναθηναϊκός – Πανθρακικός οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Οι αγώνες Ατρόμητος – Παναιτωλικός, Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Πανθρακικός, ΑΕΛ Καλλονής – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Βέροια, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 28η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: Ατρόμητος – Παναιτωλικός:#ATRPAN, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα:#LEVPAS, Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη:#PLATXANTH, Πανιώνιος – ΠΑΟΚ:#PGSSPAOK, Ολυμπιακός – Πανθρακικός:#OLYPANTHR, ΑΕΛ Καλλονής – ΑΕΚ:#AELKAEK, Παναθηναϊκός – Βέροια:#PAOVER, Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης:#IRAASTR

Για περισσότερα σχετικά με την 28η αγωνιστική της Super League:
Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (novasports.gr/WebTV)
Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (novasports.gr/Facebook, novasports.gr/Twitter)
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο παρακάτω link http://www.novasports.gr/match-promo/superleague28

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.