Σπουδαία πρεμιέρα για τα Βίκος Street Relays στην Πάτρα

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, σπουδαίους αγώνες , συγκίνηση για τον Ηλία Κατσαούνο, αλλά και κέφι από τον Μύρωνα Στρατή, ολοκληρώθηκε το πρώτο Βίκος Street Relays του 2019, που έγινε στην Πάτρα.

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, σπουδαίους αγώνες , συγκίνηση για τον Ηλία Κατσαούνο, αλλά και κέφι από τον Μύρωνα Στρατή, ολοκληρώθηκε το πρώτο Βίκος Street Relays του 2019, που έγινε στην Πάτρα.

Το πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου στη νέα του μορφή, προσέλκυσε πολλούς δρομείς και θεατές, για τα αγωνίσματα των 5 χλμ., των 4Χ1000 μ. και των παιδικών αγώνων 4Χ50 μ. και 4Χ100 μ., στον αγώνα που έγινε με τη συνεργασία του Πατραϊκού Ομίλου Φίλων Αθλητισμού, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Φειδιππίδης» και του «Ερμής 1877», καθώς και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Την παράσταση έκλεψαν η Ισαβέλα Κοτσαχείλη και ο Τζουλιάνο Μάνκο που κατέκτησαν την πρώτη θέση στα 5 χλμ. αλλά και στη σκυταλοδρομία  4Χ1000 μ. «Ηταν μία πολύ όμορφη γιορτή του αθλητισμού και είμαι πολύ ευχαριστημένη που πήρα μέρος στον αγώνα της Πάτρας, που ήταν πολύ καλά οργανωμένος με πολύ κόσμο. Εχω ξανατρέξει στα Βίκος Street Relays, αλλά πρώτη φορά στην Πάτρα και προτιμώ τα 5 από τα 10 χιλιόμετρα» δήλωσε η Ισαβέλα Κοτσαχείλη.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής μίας αναμνηστικής πλακέτας, στη σύζυγο, την κόρη και τον αδερφό του εκπαιδευτικού και δρομέα Ηλία Κατσαούνου που έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, αφήνοντας μεγάλο κενό στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας. Στη μνήμη του Ηλία Κατσαούνου ήταν αφιερωμένη η σκυταλοδρομία 4Χ1000.

Την αναμνηστική πλακέτα παρέδωσε στην οικογένεια του Ηλία Κατσούνου, ο Τάκης Πετρόπουλος, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο οποίος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Παναγιώτη Μελά, έκανε και τις απονομές στους νικητές. Βραβείο για την πολυπληθέστερη ομάδα πήρε το 49ο Δημοτικό Σχολείο Πατρέων.
 
Την παρουσίαση έκανε για πρώτη φορά φέτος ο Θέμης Γεωργαντάς, συνεισφέροντας και αυτός με το δικό του μοναδικό τρόπο στην επιτυχία του αγώνα. Ο Θέμης Γεωργαντάς θα παρουσιάσει και τα επόμενα Bίκος Street Relays σε όλη την Ελλάδα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παιδικών σκυταλοδρομιών, στη σκηνή των Βίκος Street Relays βγήκε ο Μύρωνας Στρατής, που τραγούδησε για δρομείς και θεατές και ανέβασε το κέφι στα ύψη, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο έναν σπουδαίο αγώνα!

Τα αποτελέσματα στα Βίκος Street Relays της Πάτρας
5 χλμ. ανδρών
1) Τζουλιάνο Μάνκο 16.37
2) Ντένις Γκιούρα  16.51
3) Νίκος Ροδόπουλος  17.05

5 χλμ. γυναικών
1) Ισαβέλα Κοτσαχείλη 18.00
2) Βηθλεέμ Σαπίου 19.25
3) Εκατερίνα Μπαλασάνοβα 21.05

4Χ1000 μ. ανδρών
1) Στράτος Ασπρομάλλης/Αλέξης Καράμπελας/Νίκος Λυμπέρης/Χαρίτων Χαριτωνίδης 12.27
2) Γιώργος Πασχαλίδης/Βάιος Καραστάθης/Ιάσων Μπαλατσούκας/Ευάγγελος Πούλιος 14.47
3) Αριστείδης Δούλος/Γιάννης Παπατρέχας/Κώστας Παπαδημητρίου/Διονύσης Δούλος 15.51

4Χ100 γυναικών
1) Νάντια Τσολάκα/Ιωάννα Ζαφειροπούλου/Μαριάνθη Παπαθανασίου/Αρετή Δελέγκου 17.58
2) Μαρία Παλιούρα/Ευαγγελία Αντζουλάτου/Αθανασία Σάλτου/Μαρία Δαουτίδη 20.22
3) Ελένη Κανούρα/Αννα Αντωνοπούλου/Σωτηρία Φιλιπποπούλου/Αγγελική Φαράντου 20.25

4Χ100 μικτή 
1) Ισαβέλα Κοτσαχείλη/Τζουλιάνο Μάνγκο/Ισαβέλα Κοτσαχείλη/Τζουλιάνο Μάνκο 13.08
2) Χρήστος Αριστείδου/Κατερίνα Καρανάτσιου/Ελισάβετ Κόλα/Χρήστος Αριστείδου 14.32
3) Δημήτρης Παπαπέτρου/Μαρία Παπαπέτρου/Χρυσούλα Παπαπέτρου/Βηθλεέμ Σαπίου 15.47

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία, καθώς το Ypostirixis Group. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.