Ο Πανιώνιος στο μικροσκόπιο

Ανάλυση του ερχόμενου αντιπάλου του ΑΟΞ από τον Μίλαν Ράσταβατς – Επέστρεψε ο Καμαρά, μοναδικό πρόβλημα ο τιμωρημένος Λισγάρας.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται πλέον η Ξάνθη, μετά την πολυήμερη διακοπή, και εστιάζει στον Πανιώνιο, τον ερχόμενο αντίπαλό της (1/4). Ο Μίλαν Ράσταβατς ανέλυσε την Τρίτη (27/3) τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης στους παίκτες του, ενώ στο παρουσιολόγιό του προστέθηκε και το όνομα του Κασά Καμαρά.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ στη σημερινή του ομιλία εστίασε στο πώς απλώνεται ο Πανιώνιος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στο πώς αμύνεται. Επί αυτών των δεδομένων προσαρμόστηκε και το κομμάτι της προπόνησης των παικτών της Ξάνθης, το οποίο είχε να κάνει με την τακτική. Ο Ράσταβατς ποντάρει πρωτίστως στην άμυνα της δικής του ομάδας, στην πίεση που θα ασκήσει στον αντίπαλο και στον τρόπο που θα οργανώσει τις αντεπιθέσεις της.  

Από τα Πηγάδια σήμερα απουσίαζαν οι διεθνείς Μελιόπουλος και Φασίδης. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Μοναδικός που δεν υπολογίζει ο Ράσταβατς για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι ο Χρήστος Λισγάρας, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών. Στις προπονήσεις της ομάδας επανήλθε και ο Κασά Καμαρά, που αγωνίστηκε για 80 λεπτά με τη Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας στο φιλικό παιχνίδι που αυτή έδωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.