Στην Αθήνα ο Λέτο (video+pics)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ν΄ αποθεώνει τον Αργεντινό που επιστρέφει στο «τριφύλλι».

Ο Σεμπάστιαν Λέτο αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ν΄ αποθεώνει τον Αργεντινό που επιστρέφει στο «τριφύλλι».

Ο Λέτο, εμφανώς ικανοποιημένος με την εξέλιξη της επιστροφής του στους «πράσινους», στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού τον οποίο χαρακτήρισε φανταστικό.

Η πρώτη του τοποθέτηση:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα την επιστροφή μου και σήμερα μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί που έχουν έρθει εδώ, δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι ιδιαίτερη η χαρά που βρίσκομαι εδώ και πάλι. Έχω έρθει πίσω για αυτούς τους φιλάθλους».

Oι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν από νωρίς στο αεροδρόμιο, περιμένοντας τον Αργεντινό “άσο”. 
Γυναίκες, παιδιά και μεγάλοι σε ηλικία φίλοι του “τριφυλλιού” περίμεναν να βγει το αμάξι με τον Λέτο για να τον χειροκροτήσουν…

Ο Αργεντίνος θα μεταβεί άμεσα στον επικεφαλής του ιατρικού τμήματος των πρασίνων, Παναγιώτη Κουλουμέντα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον ιατρικό του ιστορικό τα τελευταία τρία χρόνια. Την Παρασκευή πέρνουν σειρά τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και εφόσον όλα πάνε καλά, θα ενεργοποιηθεί στη συνέχεια η προφορική συμφωνία.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.