Πέρασε από τη Ρόδο και έμεινε πρώτος

Τη 17η νίκη του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, αφού πέρασε από τη Ρόδο επικρατώντας 78-64 του Κολοσσού. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Πρίντεζης με 14 πόντους.

Τη 17η νίκη του πανηγύρισε στο εφετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, αφού πέρασε από τη Ρόδο επικρατώντας 78-64 του Κολοσσού για τη 19η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 35 βαθμούς και πλέον βρίσκονται αγκαλιά με την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της περιόδου. Οι Ροδίτες έφτασαν στους 30 βαθμούς και πέρασαν προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.


Οι γηπεδούχοι πίεσαν τους «ερυθρολεύκους» και έδειξαν πως θα έβαζαν δύσκολα στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο τέλος της πρώτης περιόδου, οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 11-11, σε ένα ματς με δυνατές άμυνες και αρκετά λάθη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δυο πόντων, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (26-24), έχοντας περιορίσει αρκετά τα επιθετικά όπλα των «ερυθρολεύκων».


Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και κατάφερε στην τρίτη περίοδο να πάρει προβάδισμα νίκης με +13 (35-48). Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων στο φινάλε της αναμέτρησης για να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, ο Ολυμπιακός κράτησε το προβάδισμα στο σκορ και ουσιαστικά δεν κινδύνευσε από τους γηπεδούχους. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη σε μια από τις δυσκολότερες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Κορυφαίοι της αναμέτρησης ήταν οι Χάτεν και Μπόκιν με 16 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Πρίντεζης είχε 14 πόντους. 


Διοργάνωση: Α1
Αγωνιστική: 19η
Αγώνας: Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός
Γήπεδο: Βενετόκλειο
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Μπίτης


Τα δεκάλεπτα: 11-11, 26-24, 35-48, 64-78


Οι πόντοι:


Κολοσσός (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 9, Χάτεν 16, Πάνος, Γεωγαλλής, Ασημακόπουλος 5, Μπόικιν 16, Χαρίσης 6, Τσάμης 7, Χόπσον 5, Κομποδιέτας, Αυγενικός, Αγγελάκος


Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 7, Λο 10, Άντιτς 6, Σπανούλης 10, Ντόρσι 8, Κέσελ, Γκετσεβίτσιους, Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης 14, Παπανικολάου 9, Μάντζαρης 3, Σλούκας 11


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.