Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings
TAGS

  Αστυνομία και συλλήψεις στα γραφεία της ΚΕΔ

  Φωνές, εντάσεις και συλλήψεις είχε το... μενού της Τετάρτης στα γραφεία της ΚΕΔ, με τον Στέλιο Συμεωνίδη να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, να γλιτώνει την κράτηση λόγω ηλικίας.
  31/05/2018 • 06:06
  Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος
  • shares
  Φωνές, εντάσεις και συλλήψεις είχε το... μενού της Τετάρτης στα γραφεία της ΚΕΔ, με τον Στέλιο Συμεωνίδη να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, να γλιτώνει την κράτηση λόγω ηλικίας. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επειδή είναι δικηγόρος και υπάρχει το ασυμβίβαστο δεν κρατήθηκε, ενώ ο Κυριάκος Ταβουλαρέας και ο Κώστας Κορομηλάς είχαν προλάβει να φύγουν πριν εμφανιστεί η αστυνομία. 

  Ολα αυτά έγιναν μετά την κλήρωση των διαιτητών για τον μικρό και μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος. Οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης είαν πάει από νωρίς στα γραφεία της ΚΕΔ και ζήτησαν εξηγήσεις γιατί δεν σφύριξαν σε αγώνες των πλέι οφ, αφού υπάρχει δικαστική απόφαση με την οποία τους δικαιώνει για τη μη χρησιμοποίηση τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι εξηγήσεις που πήραν δεν τους έπεισαν και αμέσως μετά πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για απειλές προς το πρόσωπο τους και φυσικά για τη μη χρησιμοποίηση τους στα παιχνίδια. 

  Ετσι, αστυνομικοί πήγαν στα γραφεία της ΚΕΔ και όταν εμφανίστηκε ο Στέλιος  Συμεωνίδης τον συνέλαβαν, ενώ το ίδιο πήγε να γίνει και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του απέφυγε την κράτηση, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι και οι  Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος. 

  Μάλιστα, ο Στέλιος Συμεωνίδης κατέθεσε με τη σειρά του μήνυση στους Γκόντα, Φούφη για ψευδή μηνυτήρια αναφορά...

  Αυτό το... σίριαλ κρατάει αρκετούς μήνες και φαίνεται πως ακόμα ένα επεισόδιο θα παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες. 
  Γράψτε το σχόλιο σας...