Καίριες αποφάσεις του Δ.Σ.

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ζήση Βρύζα ως πρόεδρο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στην Τούμπα.

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ζήση Βρύζα ως πρόεδρο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στην Τούμπα. Ξεκίνησε στις 13.30 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.00. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν αρκετά και σημαντικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν η πρώτη απόφαση που λήφθηκε αφορά την άμεση προκήρυξη διαγωνισμού για τις θέσεις δυο διευθυντών, στον οικονομικό και τον εμπορικό τομέα αντίστοιχα. Παράλληλα, επισημοποιήθηκε αυτό που είχε προαναγγείλει ο κ. Αλκης Μαυροφρύδης στην τελευταία δημόσια τοποθέτηση του πρώην προέδρου, Θόδωρου Ζαγοράκη, για την αναζήτηση χορηγιών στο εξωτερικό.

Μάλιστα, το ρόλο της ανεύρεσης θ’ αναλάβει εξειδικευμένη εταιρεία εκτός συνόρων κατόπιν σχετικής έρευνας που ήδη βρίσκεται σ’ εξέλιξη. Στην πρώτη γραμμή των σημαντικότερων θεμάτων ήταν φυσικά και η αδειοδότηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που ουσιαστικά έχει διπλή υπόσταση, αποτελώντας τον κανόνα και για την αντίστοιχη των εγχώριων διοργανώσεων.

Τα «στενά» οικονομικά δεδομένα σε συνάρτηση με τα «πρέπει» που επιτάσσουν για τη συνέχεια της σεζόν επηρέασαν και τα μεταγραφικά, αφού υπήρχε διάθεση για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει ο Λεάλ, ωστόσο ανασταλτικά λειτούργησαν οι απαιτήσεις του Εργοτέλη κι ως συνέπεια είχε η χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση να περιλαμβάνει μόνον το όνομα του Φρεντερίκ Νιμανί.

Σε συνέχεια των οικονομικών, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα ακριβή δεδομένα της ΠΑΕ, όπως επίσης έγινε παραλαβή από τη νέα διοίκηση των οικονομικών μέσω του εκπροσώπου του Α.Σ. στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ζιγγερίδη.

*** Στην προπόνηση της Τρίτης μετείχε κανονικά ο Θανάσης Παπάζογλου ο οποίος πλέον θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι…

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.