Παπαδόπουλος: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Την εικόνα που πρέπει θα έχει ο Ηρακλής κόντρα στη Βέροια στο παιχνίδι της Κυριακής που ακολουθεί για τους κυανόλευκους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Την εικόνα που πρέπει θα έχει ο Ηρακλής κόντρα στη Βέροια στο παιχνίδι της Κυριακής που ακολουθεί για τους κυανόλευκους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. 

Ο τεχνικός του γηραιού, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Δεν παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα (σ.σ. λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό), ενώ οι αντίπαλοί μας αγωνίστηκαν κανονικά, οπότε η έλλειψη ρυθμού είναι σίγουρα ένα ζήτημα. Από την άλλη, η αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα, η οποία μάλιστα δείχνει αρκετά βελτιωμένη στα τελευταία της παιχνίδια σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού της. Νομίζω πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς. Όπως σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτό, τον πρώτο λόγο θα έχει η τακτική και το πώς η μία ομάδα θα καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της. Σίγουρα, μεγάλο ρόλο παίζει και η διάθεση των παικτών και η μέρα στην οποία θα βρεθούν, αν και πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν απ’ τη δική μας απόδοση. Εφόσον εμείς παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει, τότε όλα θα πάνε καλά. Μπορεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, τον οποίο όλοι μας περιμέναμε πώς και πώς, να αναβλήθηκε, όμως θεωρώ ότι είμαστε καλά. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και θα έχουμε σωστό ρυθμό στο παιχνίδι της Κυριακής. Στην προπόνηση, η διάθεση των παικτών μου, όπως τη διακρίνω, είναι πολύ καλή. Το σημαντικό είναι πως σιγά-σιγά τα προβλήματά μας αρχίζουν να μειώνονται και οι λύσεις που έχουμε, πλέον, είναι ακόμη περισσότερες. Τα παιδιά ανυπομονούν να παίξουν αυτό το παιχνίδι, στο οποίο επιβάλλεται να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο».
 
Σχολιάζοντας την απουσία από τα πλάνα του για το ματς, των Μπαρτολίνι (τραυματίας), Καρασαλίδη (τιμωρημένος), ο προπονητής των «κυανόλευκων» επισήμανε: «Τα παιδιά που θα λείψουν, μας έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τη φετινή χρονιά. Είναι όντως ένα ζήτημα, όμως πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε μία επιστροφή στη συγκεκριμένη θέση, αυτή του Δημήτρη Στάμου, ο οποίος μας έλειψε για 1,5 μήνα. Πιστεύω ότι όσοι κληθούν να αντικαταστήσουν τους απόντες, θα το κάνουν με επιτυχία. Η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Το βασικό σε τέτοια ματς, είναι να κρατάς το μηδέν παθητικό, διότι επιθετικά, θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε μία ή και περισσότερες φορές».
 
Εστιάζοντας στην ώθηση που δίνει στον Ηρακλή η έδρα του, ανέφερε: «Η δύναμη του Καυτανζογλείου είναι μεγάλη, θέλουμε να την κρατήσουμε και να την εκμεταλλευτούμε. Άλλωστε ο κόσμος μας δίνει τεράστια ώθηση και θετική αύρα στα παιδιά και πιστεύω ότι με τη βοήθειά του θα φτάσουμε στη νίκη και τους βαθμούς, που είναι και το απαραίτητο ζητούμενο. Διότι, όπως βλέπετε, όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία, δεν μου αρέσει να βλέπω τον Ηρακλή στη 10η θέση του πίνακα. Γι’ αυτό πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη για να “αναρριχηθούμε” ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία».
 
Κατέληξε ο Παπαδόπουλος, λέγοντας, με αφορμή ότι η αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι η τέταρτη ανάμεσα στις δύο ομάδες φέτος (σ.σ. βρέθηκαν σε δύο αγώνες για το Κύπελλο που κέρδισε ο Ηρακλής και σε αυτόν για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην Ημαθία, που έληξε ισόπαλος), αλλά και την αλλαγή προπονητή στη Βέροια, με την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: «Πάντα, η αλλαγή προπονητή φέρνει κάποιες αλλαγές στις ομάδες. Ο κάθε προπονητής προσπαθεί να περάσει στην ομάδα τη δική του φιλοσοφία, βάζει τη δική του “πινελιά” και νομίζω ότι ο Δημήτρης έχει αλλάξει ήδη πολλά πράγματα στην ομάδα της Βέροιας. Εμείς, γνωρίζουμε αρκετά καλά την αντίπαλό μας, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, έχουμε αναλύσει τους δύο τελευταίους αγώνες της. Είδαμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Φυσικά, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε για να φτάσουμε ευκολότερα στην επικράτηση, είναι να βρούμε τις αδυναμίες τους και να χτυπήσουμε εκεί που “πονάνε”. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι αυτά που θα πούμε στις προπονήσεις, θα τα εφαρμόσουμε σωστά την Κυριακή».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.