Ματίγια μέσα, Σιώπης έξω

Ο Ισπανός μέσος ξεπέρασε την ίωση και επέστρεψε σήμερα (1/5) στις προπονήσεις του Άρη, ενώ ο Έλληνας παίκτης πήρε τη... σκυτάλη και όντας ασθενής έμεινε εκτός

Άλλαξαν ρόλους σήμερα (1/5) οι Χαβιέ Ματίγια και Μανώλης Σιώπης. Οι δύο παίκτες της μεσαίας γραμμής του Άρη δήλωσαν παρουσία και απουσία, αντίστοιχα, στην προπόνηση της ομάδας, με τον πρώτο να ξεπερνά την ίωση που τον άφησε χθες εκτός και τον δεύτερο να παίρνει τη… σκυτάλη και να χάνει το σημερινό πρόγραμμα, όντας ασθενής.
Πρακτικώς, αυτό για τον προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, σημαίνει ότι τον Ματίγια τον υπολογίζει κανονικά για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο την Ξάνθη. Όσο για τον Σιώπη, πρέπει να περιμένει να δει τις επόμενες ημέρες την εξέλιξη της κατάστασής του και αναλόγως να κρίνει, αν μπορεί να τον συμπεριλάβει στο πλάνο του ή όχι.
Κατά τα λοιπά, από τη σημερινή προπόνηση του Άρη, που έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, απουσίασε ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς. Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.