Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στις μεγάλες νίκες»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμφανίστηκε σίγουρος πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τις επιτυχίες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμφανίστηκε σίγουρος πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τις επιτυχίες. 

«Ένα ακόμα πρωτάθλημα, ένα ακόμα νταμπλ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε απόψε εδώ για μία μεγάλη νίκη και κατάκτηση πρωταθλήματος. Ευχή είναι να βλέπουμε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη να παίρνουν πρωταθλήματα, να κερδίζουν και να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά και τους αξίζει κάθε μπράβο και πιστεύω πως και στα χρόνια που έρχονται θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν», δήλωσε αρχικά.

Για το αν οι αθλητές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι ταυτισμένοι με τον Πειραιά: «Σίγουρα είναι ταυτισμένα. Ο Πειραιάς έχει ανθρώπους που καθημερινά βγαίνουν νικητές, είναι άνθρωποι του μόχθου, δίνουν τις μάχες τους, κερδίζουν και αυτό το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες μας. Είναι κάτι το οποίο έχει γίνει δεύτερή μας φύση. Έχουμε μάθει στα δύσκολα και μάθαμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για όλο αυτό».

Για το γεγονός ότι τα παιδιά του Ολυμπιακού στον Ερασιτέχνη είναι απλά παιδιά: «Καταρχήν αγαπούν την ομάδα. Δεν το κάνουν για τα χρήματα. Το κάνουν για την μεγάλη τους αγάπη που είναι ο Ολυμπιακός. Για αυτό είμαστε και εμείς δίπλα τους, τους βοηθάμε φέρνοντας και μεγάλους παίκτες να είναι κοντά τους και όλοι μαζί να κερδίζουν πρωταθλήματα ώστε να είναι και οι ίδιοι και όλοι οι φίλαθλοί μας χαρούμενοι. Οχι μόνο στον Πειραιά, αλλά σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Εμένα μου δίνει ιδιαίτερη χαρά το να τους κάνουμε κάθε χρονιά χαρούμενους».

Για το αν ο Ολυμπιακός σταματάει:«Δεν σταματάει ο Ολυμπιακός. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος ο οποίος θα συνεχίζει στις μεγάλες νίκες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.