Αισιόδοξος ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν δήλωσε αισιόδοξος για την συμμετοχή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αποκάλυψε ότι μίλησε στους συμπαίκτες του στο ημίχρονο του ημιτελικού.

Ο Χάρι Κέιν δήλωσε αισιόδοξος για την συμμετοχή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αποκάλυψε ότι μίλησε στους συμπαίκτες του στο ημίχρονο του ημιτελικού.

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο μέρος από τον Άγιαξ και ο αρχηγός της, ο οποίος είναι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, πήγε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, εμπνέοντας με ομιλία του την ανατροπή του δεύτερου μέρους.

«Ήταν ένα απογοητευτικό πρώτο μέρος, τους αφήσαμε να παίξουν. Πήγα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και όλοι ξέραμε ότι δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε. Είπαμε ότι είχαμε 45 λεπτά για να τα δώσουμε όλα. Πάνω απ’ όλα είμαι οπαδός και ξέρω τι σημαίνει αυτό για τον σύλλογο. Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά, έδειξαν πάθος και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για το γκολ της πρόκρισης αλλά βρήκαμε τον τρόπο. Δεν έχω λόγια. Έβλεπα το ματς και προσπαθούσα να δω τι θα μπορούσα να κάνω, δεν γινόταν να το αποφύγω. Όμως τα παιδιά έδειξαν πάθος, πνεύμα και καρδιά», είπε ο Άγγλος στράικερ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και ελπίζει να δώσει το παρών απέναντι στην Λίβερπουλ την 1η Ιουνίου στη Μαδρίτη:

«Τα πράγματα πάνε καλά, ξεκίνησα τρέξιμο αυτή την εβδομάδα γι’ αυτό μπόρεσα να τρέξω για να πανηγυρίσω στο τέλος. Έχουμε μερικές εβδομάδες ακόμα, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αποκλείσαμε την Σίτι και τον Άγιαξ, οπότε πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά για να αποδείξω στον προπονητή ότι μπορώ να παίξω. Ανυπομονώ για τον τελικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.