Τζόκοβιτς στον τελικό, περιμένει Ναδάλ ή Τσιτσιπά! (vids)

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντόμινικ Τιμ έδωσαν μια εκπληκτική παράσταση στα ημιτελικά της Μαδρίτης με τον Σέρβο να χαμογελά!

Ο Τζόκοβιτς επικράτησε στον 64ο ημιτελικό του σε τουρνουά Μάστερς, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό της Μαδρίτης μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ. Ο Σέρβος επικράτησε 2-0 σετ 7-6 (2), 7-6 (4) στην έκτη του νίκη επί του Αυστριακού σε οκτώ ματς. Ο Τιμ τον είχε κερδίσει στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις σε χωμάτινη επιφάνεια, όμως ο κορυφαίος τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης απάντησε πειστικά στον νεαρό τενίστα, νούμερο πέντε στο ταμπλό. 

Το πρώτο σετ κρίθηκε στο ται μπρέηκ μετά από μια ώρα και τρία λεπτά παιχνιδιού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι πιο αποτελεσματικός, κερδίζοντας στην καθοριστική διαδικασία με 7-2. Οι δύο παίκτες μέχρι να φτάσουν στο 6-6, είχαν ανταλλάξει μπρέηκ. Ο Τιμ είχε κάνει το πρώτο στο τρίτο γκέημ και ο Τζόκοβιτς απάντησε στο έκτο. Ο Σέρβος είχε το πάνω χέρι στην αποτελεσματικότητα από το πρώτο σερβίς με ποσοστό 76% έναντι 55% του Αυστριακού και αυτή ίσως ήταν η λεπτομέρεια που έκρινε το σετ. 

Το δεύτερο κομμάτι του ματς κύλησε το ίδιο δυναμικά με τον Τιμ να χρειάζεται πέντε μπρέηκ πόιντς για να καταφέρει να σπάσει το σερβίς του “Τζόκερ” στο έκτο γκέημ. Ο κορυφαίος τενίστας του ταμπλό απάντησε απευθείας με το ίδιο νόμισμα στο έβδομο γκέημ για το 4-3 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να φέρει το σετ σε ισορροπία (4-4). Ο Τζόκοβιτς στη συνέχεια έσπασε το σερβίς του Τιμ στο ενδέκατο γκέημ και σέρβιρε για τη νίκη στο δωδέκατο, όμως ο Αυστριακός τον απείλησε με τριπλό μπρέηκ πόιντ και τα κατάφερε, στέλνοντας και το δεύτερο σετ σε ται μπρέηκ! Εκεί μίλησε ξανά η εμπειρία του Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε 7-4 για το 2-0 σετ. 

Ο Τζόκοβιτς περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Ραφαέλ Ναδάλ και Στέφανου Τσιτσιπά για να μάθει τον αντίπαλο του στον αυριανό τελικό. Δείτε μερικές από τις ομορφότερες φάσεις του ημιτελικού!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.