Ανακοίνωσε την προετοιμασία και το φιλικό με την Τουρκία η Εθνική

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη μίνι προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος καθώς και το φιλικό με την Τουρκία για την οποία το novasports.gr σας είχε ενημερώσει.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη μίνι προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος καθώς και το φιλικό με την Τουρκία για την οποία το novasports.gr σας είχε ενημερώσει με τα άρθρα “Ολλανδία τελικά η Εθνική” αλλά και “Στην Ολλανδία για να “χτίσει” ρυθμό η Εθνική”.

Το “χτίσιμο” της νέας Εθνικής θα γίνει στην Ολλανδία ενώ το φιλικό με την Τουρκία για το οποίο επίσης το novasports.gr σας είχε ενημερώσει από τις 26 Απριλίου με το άρθρο “Φιλικό με Τουρκία η Εθνική”.

Αναλυτικά:

“Aπό την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Εθνική Ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα European Qualifiers.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον κ. Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα European Qualifiers”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.