Μπιέλσα – Λάμπαρντ… σημειώσατε 2 (video)

Η Ντέρμπι Κάουντι πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό των Play-offs με νίκη 4-2 στην έδρα της Λιντς Γιουνάιτεντ! Καταπληκτικό παιχνίδι, με ανατροπές, κόκκινες κάρτες, πέναλτι και μια μεγάλη μάχη των πάγκων με τον Λάμπαρντ να κερδίζει τον Μπιέλσα.

Η Ντέρμπι Κάουντι πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό των Play-offs με νίκη 4-2 στην έδρα της Λιντς Γιουνάιτεντ! Καταπληκτικό παιχνίδι, με ανατροπές, κόκκινες κάρτες, πέναλτι και μια μεγάλη μάχη των πάγκων με τον Λάμπαρντ να κερδίζει τον Μπιέλσα.

Ήταν η τέταρτη φορά που αναμετρήθηκαν φέτος Λιντς Γιουνάιτεντ και Ντέρμπι Κάουντι. Ο Μπιέλσα είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Φρανκ Λάμπαρντ όμως τον κέρδισε στο πιο σημαντικό παιχνίδι.

Σε ένα ματς όπου έγιναν τα πάντα, είναι αδύνατον να σταθείς σε συγκεκριμένες φάσεις. Όποια ομάδα και αν έπαιρνε το εισιτήριο για τον τελικό θα το άξιζε. Στην συγκεκριμένη βραδιά το εισιτήριο πήγε στην ομάδα που είχε τον προπονητή της σε καλύτερο βράδυ!

Ότι έπιανε ο Λάμπαρντ γινόταν χρυσός! Η φημολογία που ξεκίνησε χθες από την Ιταλία ότι θα αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Τσέλσι θα ενισχυθεί και δικαιολογημενα!

Η Λιντς ήταν καλύτερη μέχρι το τεσσαρακοστό λεπτό του ματς! Προηγήθηκε με τον Ντάλας (24′) και είχε και δοκάρι με τον Κλιχ! Κάπου εκεί ο Λάμπαρντ “άγγιξε” για πρώτη φορά το παιχνίδι! Έριξε στο γήπεδο τον Μάριοτ και 35” δευτερόλεπτά μετά σκόραρε. 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Ντέρμπι Κάουντι να σκοράρει δις. Με τον Μάουντ στο 46′ και τον Γουίλσον με πέναλτι στο 58′! 

Οι γηπεδούχοι είχαν παγώσει αλλά βρήκαν το θάρρος να βγουν στην επίθεση και να μείωσουν άμεσα σε 2-3 με τον Ντάλας (62′). Το ματς έγινε άνω κάτω. Ο Λάμπαρντ έριξε στο παιχνίδι τον Χάντλστοουν και έβγαλε έναν επιθετικό. Γύρισε πίσω και έδωσε χώρο στην Λιντς και χώρο στον εαυτό του για αντεπίθεση!

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 79ο λέπτο όταν ο Μπεράρντι είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε για φάουλ… στο κέντρο!

Αμέσως με αντεπίθεση ο Γουίλσον είχε τετ-α-τετ στο δοκάρι για την Ντέρμπι και στο 85ο λεπτό ο Μάριοτ με το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι έγραψε το 2-4!

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση αλλά ο Ρόους σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Ντάλας. Η Ντέρμπι έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία που οδηγεί την ομάδα του σε πρόκριση μετά από εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Τώρα… περιμένει η Άστον Βίλα!

ΛΙΝΤΣ (Μ. Μπιέλσα) : Κασίγια – Έιλινγκ, Μπεράρντι, Κούπερ, Ντάλας – Φίλιπς, Σάκλτον, Κλιχ (86′ Κλαρκ) – Πάμπλο, Χάρισον, Μπάμφορντ (88′ Μπράουν)

ΝΤΕΡΜΠΙ Κ. (Φ. Λάμπαρντ) : Ρόους – Μπόουγκλ, Κίογκ, Τομόρι, Μαλόουν – Τζόνσον, Χόουλμς (44′ Μάριοτ), Μάουντ, Γουίλσον (90+ Κόουλ) – Μπένετ (59′ Χάντλστοουν), Λόρενς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.