Υπογράφουν άμεσα οι Μπρούνο και Σεμέδο

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουν τελειώσει για τον Ολυμπιακό, οι μετεγγραφές των Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα και Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς οι δυο παίκτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους “ερυθρολεύκους”.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχουν τελειώσει για τον Ολυμπιακό, οι μετεγγραφές των Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα και Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς οι δυο παίκτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους “ερυθρολεύκους”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει τις επαφές με τις ομάδες των δυο ποδοσφαιριστών και απομένουν λεπτομέρειες, για να ντυθούν στα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Λασκ Λιντς για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο. Οι Πειραιώτες αναμένεται να καταβάλουν ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ, για την αγορά του Μπρούνο. 

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η μετεγγραφή του Σεμέδο. Ο Ολυμπιακός έχει συζητήσεις με τη Βιγιαρεάλ, για την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού και το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι το αν θα αποκτηθεί ο παίκτης με κανονική μετεγγραφή ή αν θα αποκτηθεί ως δανεικός, με τους Πειραιώτες να διατηρούν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, το ερχόμενο καλοκαίρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.