Λίγο πριν την wild card έσκασαν παλιά χρέη της Παρτίζαν

Ο ατζέντης του Νίκολα Μιλουτίνοφ προσέφυγε δικαστικά για να εξασφαλίσει τα χρωστούμενα στον πελάτη του από την περίοδο 2012 ως και 2015 που έπαιξε εκεί. Για "πονηρό timing" έκανε λόγο η ομάδα με ανακοίνωσή της.

Ο ατζέντης του Νίκολα Μιλουτίνοφ προσέφυγε δικαστικά για να εξασφαλίσει τα χρωστούμενα στον πελάτη του από την περίοδο 2012 ως και 2015 που έπαιξε εκεί. Για “πονηρό timing” έκανε λόγο η ομάδα με ανακοίνωσή της. 

Η ανακοίνωση: 

«Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του ΒΑΤ κι αφορά τα χρέη της Παρτίζαν απέναντι στον πρώην παίκτη της, Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον εκπρόσωπο του, το κλαμπ θέλει να αναφέρει τα εξής:

Η Παρτίζαν έχει υπογράψει συμφωνίες που αφορούν την μακροπρόθεσμη καταβολή των οφειλομένων και την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς όλους τους πρώην προπονητές και παίκτες της, συμπεριλαμβανομένου του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Πριν από δυο μήνες, η Παρτίζαν κατέβαλε όλα τα οφειλόμενα προς την Entersport LLC, ολοκληρώνοντας παράλληλα τη συνεργασία μαζί της.

Οι υπογεγραμμένες συμφωνίες με πρώην παίκτες και προπονητές αποτελούν βασική προϋπόθεση για την οικονομική σταθερότητα κι εξυγίανση του κλαμπ. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέψουμε τη διάδοση μη αληθινών ειδήσεων. Είναι ενδεικτικό ότι η συγκεκριμένη είδηση ήλθε στην επικαιρότητα  λίγες μέρες πριν η EuroLeague ανακοινώσει την απόφαση της για τη wild card και τη συμμετοχή στη διοργάνωση της σεζόν 2019-20!

Η Παρτίζαν δεν έχει σκοπό να κάνει υποδείξεις σε κανέναν όμως θέλει να υπογραμμίσει την οικονομική σταθερότητα του κλαμπ, εκπληρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις της. Δεν θα υπάρξει κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών από το BAT λόγω χρεών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.