Ο Έμερι πιστεύει ότι θα παραμείνει στην Παρί

O αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε τριγμούς στις τάξεις του γαλλικού συλλόγου, με τον Ουνάι Έμερι να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.

O αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε τριγμούς στις τάξεις του γαλλικού συλλόγου, με τον Ουνάι Έμερι να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής. Μάλιστα ήδη ένα μεγάλο μέρος του Τύπου θεωρεί δεδομένη την απόλυση του Βάσκου στο τέλος της σεζόν, θεωρώντας ότι έχει το μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό της ομάδας του Παρισιού.

Ο Έμερι βρέθηκε και πέρυσι σε ανάλογη θέση, μετά τον αποκλεισμό της Παρί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια έχασε και το πρωτάθλημα από την Μονακό, αλλά παρά τις φήμες για το αντίθετο, ο Έμερι παρέμεινε στη θέση του. 
«Ήμουν και πέρυσι στο επίκεντρο της κριτικής, ειδικά του γαλλικού Τύπου, ο οποίος μου συγχωρεί πολύ λίγα πράγματα αυτά τα τελευταία δύο χρόνια» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Έμερι.

Παρά τις εικασίες ότι η Παρί είναι πολύ επιφυλακτική να ανανεώσει το συμβόλαιο του Έμερι που εκπνέει στο τέλος της σεζόν, ο 46χρονος τεχνικός πιστεύει ότι μπορεί να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων.

Το πρωτάθλημα μοιάζει τελειωμένη υπόθεση με την διαφορά από τον 2ο της βαθμολογίας να είναι στους 14 βαθμούς, στο Κύπελλο είναι ήδη στα ημιτελικά και αντιμετωπίζει μία υποδεέστερη ομάδα, την Καέν  με πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο, αφού στον άλλο ημιτελικό αγωνίζονται δύο ομάδες της 3ης κατηγορίας.

Η Παρί βρίσκεται και στον τελικό του Λιγκ Καπ ,όπου στις 31 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει την Μονακό στο Μπορντό. 
Θεωρεί λοιπόν ο Έμερι ότι η κατάκτηση και των τριών εγχώριων τίτλων μπορεί να τον κρατήσει στην γαλλική ομάδα και την επόμενη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.