Με προίκα το 54.7%

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Γιάννη Αλαφούζο, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Γιάννη Αλαφούζο, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Όπως αναφέρει η εφημερίδας Goal, ο “Τζίγγερ” φέρεται να είπε στον επιχειματία: «Από εμένα έχεις τη διαβεβαίωση ότι θα σου παραχωρήσω τις μετοχές για να τις κάνεις ό,τι θέλεις».

Κάποιες φήμες μάλιστα κάνουν λόγο και για προσύμφωνο στην υπόθεση ενώ και η πλευρά Βαρδινιγιάννη επιβεβαιώνει ότι έχει συζητήσει σε πολύ καλό κλίμα με τον Αλαφούζο πάνω στα σχέδιά του για τον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του ο ενδιαφερόμενος είπε στην εφημερίδα Sportday ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι απόλυτα θετικός στο εγχείρημα του.

«Εχω επαφή μαζί του, μιλάμε συνέχεια και θα είναι μαζί εφόσον ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια» είπε και αποκάλυψε ότι στο τέλος της εβδομάδας θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Στις προθέσεις του σύμφωνα με το ρεπορταζ είναι να έχει μία συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Οι  Αλαφούζος, Βγενόπουλος, Πολέμης και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες φέρεται να συγκεντρώνουν αρχικά ένα ποσό που θα είναι τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ, προκειμένου το «τριφύλλι» να πάρει την αδειοδότηση και να γλιτώσει από την πτώχευση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.