Στη λίστα και ο Μαρτίνες

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Ζόζεφ Μαρτίνες στη μετεγγραφική του λίστα, για τον οποίο θα κινηθεί εφόσον πωληθεί ο Νίκος Καρέλης τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Ζόζεφ Μαρτίνες στη μετεγγραφική του λίστα, για τον οποίο θα κινηθεί εφόσον πωληθεί ο Νίκος Καρέλης τον προσεχή Ιανουάριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 22χρονος επιθετικός από τη Βενεζουέλα αρέσει στον Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Ο νεαρός παίκτης από τη Βενεζουέλα μπορεί να αγωνιστεί είτε ως δεύτερος επιθετικός, είτε ως πλάγιος επιθετικός. Ο Μαρτίνες ανήκει στην Τορίνο, στην οποία δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. 

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν τις επόμενες ημέρες τις τελικές επαφές με τον Ολιβέ Μπουμάλ, προκειμένου να επέλθει η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός φέρεται να βρίσκεται κοντά στους «πράσινους». Εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία, οι «πράσινοι» θα καταθέσουν πρόταση στον Πανιώνιο, για την άμεση απόκτηση του παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ποσό που θα προσφέρουν οι «πράσινοι» δε θα ξεπερνάει τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός επιτελικού μέσου, καθώς ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες, που έχει στη διάθεσή του. Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον των παικτών, που δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό τεχνικό και οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το «τριφύλλι». Στα αγωνιστικά, ο προπονητής των «πράσινων» δεν υπολογίζει στον Πέτριτς, για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.