Αγγελόπουλος: «Να παραιτηθεί ο Οικονομίδης»

Επίθεση κατά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Επίθεση κατά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μετά τη συνέντευξη τύπου δήλωσε: «Θέλω να κάνω μια δήλωση και επίσημα. Για το περίφημο 3-2 και ότι δεν το λέει επίσημα ο κύριος Οικονομίδης. Η Επίτροπη Πρωταθλήματος είπε στον κ. Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 3-2 και πως αυτοί που ψήφισαν υπέρ στο να γίνουν τελικοί ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Το ότι ο ΚΑΟΔ και ο Οικονομίδης αποφάσισαν για το αν θα γίνουν τελικοί ή όχι πριν το Final Four, μαρτυρά το που έχουμε φτάσει. Τα σχόλια δικά σας».

Όσο για την τοποθέτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επί του θέματος, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Δεν θα σχολιάσω το τι έχει πει ο κ. Ομπράντοβιτς. Τον κ. Οικονομίδη θα τον σχολιάσω, όμως, να παραιτηθεί γιατί έδειξε πως είναι ανίκανος και δεν κάνει μετά τα σημερινά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.