Ανακύκλωσε και συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (video)

Για ακόμη μία χρονιά η Ανταποδοτική Ανακύκλωση διοργανώνει διαγωνισμό για μαθητές Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αθλητές Αθλητικών Ακαδημιών και τα έπαθλα είναι εντυπωσιακά!
11/10/2019 • 18:16
Ανακύκλωσε και δες από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
  • shares
Από τις 10 Οκτωβρίου 2019 έως τις 10 Μαρτίου 2020 η Ανταποδοτική Ανακύκλωση διοργανώνει διαγωνισμό ανακύκλωσης για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και  αθλητές Αθλητικών Ακαδημιών. Όποια ομάδα ανακυκλώσει τις περισσότερες συσκευασίες, θα ταξιδέψει στο Μιλγουόκι για να δει από κοντά τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο!Τρόπος συμμετοχής στο Διαγωνισμό

• Στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ του Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, μπορούν να συμμετάσχουν τμήματα των σχολείων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Αθλητικών Ακαδημιών όλης της χώρας.

• Στα σημεία όπου λειτουργούν Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και στα Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης, οι μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι αθλητές Αθλητικών Ακαδημιών, μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες.

• Ως σχολικό τμήμα θεωρείται το σύνολο των μαθητών που απαρτίζουν μία σχολική τάξη.

• Ως τμήμα Αθλητικής Ακαδημίας θεωρείται κάθε ομάδα αθλητών μέχρι 25 άτομα, που είναι εγγεγραμμένη στην ίδια Αθλητική Ακαδημία (ισχύει για ηλικίες 5 – 18 ετών).

• Στο τέλος της διαδικασίας ανακύκλωσης πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων συσκευασιών στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης, εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης.

• Οι μαθητές των τμημάτων των σχολείων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι αθλητές των τμημάτων των Αθλητικών Ακαδημιών συλλέγουν συνολικά, τα κουπόνια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης. Το κάθε τμήμα, για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, θα πρέπει να παραδώσει, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και ώρα απο 1:00 μ.μ έως 3:00 μ.μ., το σύνολο των κουπονιών του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης που θα έχει συγκεντρώσει και θα έχει καταμετρήσει, αφού έχει συμπληρώσει τα στοιχεία που αναγράφονται. Το σημείο παράδοσης των κουπονιών θα ορίζεται στο www.antapodotiki.gr

• Τα τρία (3) σχολικά τμήματα ή τα τμήματα των Αθλητικών Ακαδημιών που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε Σχολεία Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε Αθλητικές Ακαδημίες.

• Από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για το 1ο (πρώτο)  δώρο – έπαθλο, εξαιρούνται οι σχολικές μονάδες, οι οποίες κατέκτησαν το πρώτο δώρο - έπαθλο σε κάποιον από τους προηγούμενους Πανελλήνιους Εκπαιδευτικούς Διαγωνισμούς της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

• Όλοι οι όροι διεξαγωγής του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί σε συμβολαιογράφο.

Tα έπαθλα του Διαγωνισμού

Τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε Σχολεία Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε Αθλητικές Ακαδημίες είναι τα ακόλουθα:

1ο ΔΩΡΟ - ΕΠΑΘΛΟ, για το σχολικό ή αθλητικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ταξίδι πέντε (5) ημερών στο Milwaukee των ΗΠΑ, για να παρακολουθήσουν αγώνα της Κανονικής Περιόδου (Regular Season) του NBA στον οποίο παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

2ο ΔΩΡΟ - ΕΠΑΘΛΟ, για το σχολικό ή αθλητικό τμήμα με την δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:

Mία (1) εμφάνιση Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

3ο ΔΩΡΟ - ΕΠΑΘΛΟ, για το σχολικό ή αθλητικό τμήμα με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ένα (1) ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπάσκετ “Nike Zoom Freak 1”, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
 
*Σε περίπτωση που το πρώτο (1ο) τμήμα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευασίες είναι Νηπιαγωγείο ή Δημοτικό ή τμήμα αθλητικής ακαδημίας που αποτελείται από παιδιά 5-12 ετών, τότε το 1ο ΔΩΡΟ - ΕΠΑΘΛΟ θα είναι: Mία (1) εμφάνιση Milwaukee Bucks υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ΚΑΙ ένα (1) ζευγάρι αθλητικά παπούτσια μπάσκετ “Nike Zoom Freak 1”, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Ή ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

*Σημειώνεται  ότι τα δώρα – έπαθλα  είναι προσωπικά και συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ
Η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων και των τμημάτων των αθλητικών ακαδημιών που θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..