Πέρασε από τον Εύοσμο η Παναχαϊκή

Σημαντική νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη, που την έφερε στην εξάδα της Φούτμπολ Λιγκ πέτυχε η Παναχαϊκή στον Εύοσμο όπου επικράτησε 2-1 του Αγροτικού Αστέρα.

Σημαντική νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη, που την έφερε στην εξάδα της Φούτμπολ Λιγκ πέτυχε η Παναχαϊκή στον Εύοσμο όπου επικράτησε 2-1 του Αγροτικού Αστέρα. Το αποτέλεσμα αυτό, από την άλλη πλευρά, κρατάει χαμηλά στην κατάταξη τους Θεσσαλονικείς που δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και έξι αγωνιστικές.
Η Παναχαϊκή επέβαλε από την αρχή την ανωτερότητά της και στο 22′ βρήκε τον τρόπο να πάρει προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Ουρτάδο, ο οποίος αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Ντίνα.
Πέντε λεπτά αργότερα, η ομάδα της Πάτρας έφτασε στο 0-2 όταν ο Φατιόν επιχείρησε σέντρα και ο Φουρτάδο με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να κρατούν τη νίκη στα χέρια τους, όμως στο 67′ τα πράγματα άλλαξαν. Ο Φατιόν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε αντικρίσει την πρώτη μόλις δέκα λεπτά νωρίτερα) και αποβλήθηκε.
Ο Αγροτικός Αστέρας αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα μόλις δύο λεπτά αργότερα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι αλλά ο Σαχινίδης με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
Εντούτοις, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, οι «σταχυοφόροι» δεν τα κατάφεραν και έτσι η Παναχαϊκή πήρε τη σημαντική νίκη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: (Γιώργος  Κούτσης) Λαμπάκης, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Μαργαρίτης, Βοσκόπουλος, Βουτσάς (75′ Οκουμούσης), Βαφέας, Καρακατσάνης, Π. Καθάριος, Τσάτσας (60′ Ν. Καθάριος), Καπνίδης (46′ Σαχινίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιάννης  Παπακώστας) Πουρής, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Ντίνας (81′ Σκαρτσίλας), Φουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο (72′ Βλασόπουλος), Φατιόν, Κοιλιάρας, Ουαταρά (90′ Κοκκίνης).

Σημειώνεται πως λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε ένταση στον χώρο των επισήμων όταν ορισμένοι φίλοι του Αγροτικού Αστέρα -από τους λίγους που είχαν δικαίωμα να βρίσκονται εκεί- είχαν φραστικό επεισόδιο με τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.