Ένα tweet χάλασε τη συμφωνία με τους Κινέζους

Το tweet του Ντάριλ Μόρεϊ ήταν ικανό να χαλάσει τις συμφωνίες των Χιούστον Ρόκετς με τους Κινέζους, για την ασιατική τους περιοδεία, η οποία φαίνεται πως θα είναι σύντομη.
Θωμάς Ναλμπάντης
07/10/2019 • 06:32
Ο Τίλμαν Φερτίτα
  • shares
Το tweet του Ντάριλ Μόρεϊ ήταν ικανό να χαλάσει τις συμφωνίες των Χιούστον Ρόκετς με τους Κινέζους, για την ασιατική τους περιοδεία, η οποία φαίνεται πως θα είναι σύντομη. Οι “ρουκέτες βρίσκονται ήδη στην Ιαπωνία και είχαν σκοπό να ταξιδέψουν και στην Κίνα για φιλικά παιχνίδια.

Ο γενικός διευθυντής των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Χονγκ Κονγκ, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter: “Αγώνας για Ελευθερία. Δίπλα στο Χονγκ Κονγκ”. Οι Κινέζοι αντέδρασαν σε αυτή τη δημόσια τοποθέτηση και αποφάσισαν να αναστείλουν όλες τις συμφωνίες που είχαν με την αμερικανική ομάδα. Ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς, Τίλμαν Φερτίτα προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, μέσω ενός δικού του tweet, στο οποίο τόνιζε πως ο Μόρεϊ εξέφρασε προσωπικές του απόψεις και όχι της ομάδας.

Το σχετικό tweet:  
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..