Ήξεραν για τον τραυματισμό του Τζορτζ

Οι ιθύνοντες των Λος Άντζελες Κλίπερς γνώριζαν για τον τραυματισμό του Πολ Τζορτζ, πριν προχωρήσουν στην απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι.
Θωμάς Ναλμπάντης
30/09/2019 • 06:16
Ο Πολ Τζορτζ
  • shares
Οι ιθύνοντες των Λος Άντζελες Κλίπερς γνώριζαν για τον τραυματισμό του Πολ Τζορτζ, πριν προχωρήσουν στην απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, οι ιθύνοντες της ομάδας του Λος Άντζελες προχώρησαν στην απόκτησή του από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, γνωρίζοντας πως δε θα είναι διαθέσιμος στην έναρξη της εφετινής σεζόν.

Ο Τζορτζ αναμένεται να χάσει τα έξι πρώτα ματς της εφετινής σεζόν, κάτι που δε φαίνεται να πειράζει τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι θεωρούν πως ο Αμερικανός παίκτης θα επιστρέψεις τη συνέχεια, απολύτως υγιής. Ο Τζορτζ υποβλήθηκε το καλοκαίρι σε διπλή επέμβαση στον ώμο του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο έμπειρος παίκτης θα χάσει και την προετοιμασία της ομάδα του για τη νέα σεζόν. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία