Μπάρκλεϊ: “Έχουν τα πάντα οι 76ερς”

Αισιόδοξος για την εφετινή πορεία των Φιλαδέλφεια 76ερς εμφανίστηκε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος εμφανίστηκε ευχαριστημένος με το ρόστερ της ομάδας.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/09/2019 • 16:09
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ
  • shares
Αισιόδοξος για την εφετινή πορεία των Φιλαδέλφεια 76ερς εμφανίστηκε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος εμφανίστηκε ευχαριστημένος με το ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα, ο παλαίμαχος παίκτης τόνισε πως πιστεύει στους Μπεν Σίμονς και Τζόελ Εμπίντ.

Χαρακτηριστικά, ο Μπάρκλεϊ δήλωσε: “Οι 76ερς διαθέτουν τα πάντα. Δηλώνω την πίστη μου στον Μπεν Σίμονς και τον Τζοέλ Εμπίιντ. Ας είμαστε ρεαλιστές. Οι 76ερς βρέθηκαν πιθανόν ένα… αναπήδημα της μπάλας μακριά από τον τίτλο πέρυσι. Η μπάλα αναπήδησε περίπου… δώδεκα φορές. Τώρα οι 76ερς βρίσκονται στα ραντάρ όλων. Λατρεύω την προσθήκη του Αλ Χόρφορντ. Το ίδιο και του Τζος Ρίτσαρντσον. Οι 76ερς έχουν τα πάντα στη θέση τους τώρα”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.