Δύσκολη νίκη η Καλλιθέα

Την τέταρτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της πέτυχε η Καλλιθέα, η οποία επιβλήθηκε 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Την τέταρτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της πέτυχε η Καλλιθέα, η οποία επιβλήθηκε 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Η ομάδα του Νίκου Παντελή, η οποία έφτασε δύσκολα στην επικράτηση, παραμένει σε τροχιά πλέι οφ, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι διατηρούνται χαμηλά στην κατάταξη. Μάλιστα, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται μετά από οκτώ αγωνιστικές καθώς υπέπεσαν σε πολλά λάθη στην άμυνά τους και έτσι «έσπασε» και το αήττητο σερί τους.

Οι Αθηναίοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να σκοράρουν νωρίς, μόλις στο 10′, με το αδύναμο σουτ του Μιχαλόπουλου αφού η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του γκολκίπερ Τόλιου. Η Καλλιθέα ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 38′ με ατομική ενέργεια του Ντιαλό και έπειτα από λάθος συνεννόηση του Γιώτα με τον Τόλιο.

Εντούτοις, στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62′, όλα φάνηκε να αλλάζουν αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλτσάς για δυνατό φάουλ. Οι Ευβοιώτες αξιοποίησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και τρία λεπτά αργότερα ο Αλεξάντροβιτς επιχείρησε σέντρα και ο Τσοκάνης με κοντινή προβολή, μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Ωστόσο, ο Ηρακλής, έμεινε και αυτός με δέκα παίκτες στο 82′ καθώς αποβλήθηκε, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Αλεξάντροβιτς για φάουλ.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Φοιρού να… σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, η Καλλιθέα άντεξε και κράτησε τη νίκη ως το τέλος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Τακίδης, Αρκούδας, Μουσταφίδης, Κατσίκης, Μιχαλόπουλος (88′ Βιδάλης), Ρουσάκης, Καλτσάς, Ντιαλό (40′ Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Φαρινόλα (73′ Πρίπου), Κουτρουμπής.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Γκότοβος (75′ Σανόκο), Γιώτας, Σέγκος, Δελήμπασης, Θάνος, Γανωτής (60′ Τσοκάνης), Μπακομήτρος, Ρεπετσάς (86′ Μούσα), Αλεξάντροβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.