«Ατόφιο χρυσάφι οι νέοι»

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου, παρά τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα της Καισαριανής, εξακολουθεί και εργάζεται καθημερινά στο γήπεδο, έχοντας μεταθέσει πλέον το βάρος της δουλειάς στην αξιοποίηση των νέων παικτών.

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου, παρά τη δύσκολη θέση  που βρίσκεται η ομάδα της Καισαριανής, εξακολουθεί και εργάζεται καθημερινά στο γήπεδο, έχοντας μεταθέσει πλέον το βάρος της δουλειάς στην αξιοποίηση των νέων παικτών.

Ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει πολύ στα ταλέντα της ομάδας, προσπαθεί να τα βελτιώσει, ενώ αναφερόμενος σε αυτά υποστήριξε: «Μπορεί ο Εθνικός Αστέρας να περνάει δύσκολη χρονιά εντούτοις μπορεί να κερδίσει πολλά από τα νέα παιδιά που έχει στη δύναμή του. Αυτοί οι νέοι παίκτες έχουν δείξει πολλές δυνατότητες και κυρίως τη διάθεση να δουλέψουν σκληρά και να προχωρήσουν για να φθάσουν ψηλά. Σίγουρα, θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν ατόφιο χρυσάφι για τον σύλλογο, που μπορεί να επενδύσει πάνω τους και να σχεδιάσει το μέλλον. Άλλωστε, μπήκαν χωρίς τις απαραίτητες εμπειρίες σε ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα, στάθηκαν αξιοπρεπέστατα και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Θεωρώ ότι ο χρόνος δουλεύει για αυτά τα παιδιά και ασφαλώς ο Εθνικός Αστέρας μπορεί να περιμένει πάρα πολλά από το ταλέντο τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.