Tέσσερα χρόνια με τον Cholo

"Cuando el corazón y la mente están unidos, todo es posible". Πάει να πει πως "όταν η καρδιά και το μυαλό είναι ένα, όλα είναι πιθανά". Μια από τις φράσεις που έχει βγει από το στόμα του Ντιέγο Πάμπλο Σιμεόνε. Την έχει μοστραρισμένη και στο λογαριασμό του στο Twitter.

“Cuando el corazón y la mente están unidos, todo es posible”. Πάει να πει πως “όταν η καρδιά και το μυαλό είναι ένα, όλα είναι πιθανά”. Μια από τις φράσεις που έχει βγει από το στόμα του Ντιέγο Πάμπλο Σιμεόνε. Την έχει μοστραρισμένη και στο λογαριασμό του στο Twitter. 

Στις 23 Δεκεμβρίου 2011, η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοινώνει την πρόσληψη του Αργεντινού στην τεχνική ηγεσία των ροχιμπλάνκος. Βασικά την επιστροφή του ανακοίνωσε. Δύο θητείες είχε ως παίκτης στο Καλδερόν. Νταμπλούχος ήταν το ’96. Με Πάντιτς, Κίκο, Καμινέρο, Πένεφ…

Από εκεί και πέρα μόνο “θαύματα” βλέπουν στην ερυθρόλευκη πλευρά της Μαδρίτης. To ’12 Europa League και ευρωπαϊκό Super Cup. Το ’13 ισπανικό Super Cup. Το ’14 πρωτάθλημα Ισπανίας. Το πήρε από τους δύο Γίγαντες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Με υποτετραπλάσιο προϋπολογισμό. Κι εκεί τα Βουνά είναι δύο, όχι ένα. Και τελικός Champions League -ας όψεται ο Σέρχιο Ράμος- και ισπανικό Supercup. Αλήθεια, είναι δυνατόν ακόμη να αναζητούμε τον καλύτερο προπονητή της τελευταίας τετραετίας; Σοβαροί να είμαστε. Ναι, η ομάδα του δαγκώνει, κλοτσάει, είναι αλήτρα. Ενίοτε παίζει κι αποκρουστικό ποδόσφαιρο. Όχι πάντα όμως. Δεν τα παρατάει, έχει καρδιά, έχει ψυχή. Εξάλλου, το δικό της πορτοφόλι πάντα είναι πιο μικρό από των άλλων, των μεγάλων. 
Να κι ο Αμπράμοβιτς που αναζητεί διάδοχο του Μουρίνιο. Δευτέρα, συνέντευξη του Σιμεόνε στην El Pais. “Γιατί να μην μείνω εδώ περισσότερο; Δεν μου είναι εύκολο να φύγω από την Ατλέτικο. Είμαστε οικογένεια, κι εγώ είμαι ο πατέρας. Διαθέτουμε 10 νεαρούς ποδοσφαιριστές κι οι μεγαλύτεροι παίκτες μας είναι στην τέλεια ηλικία. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει τέτοιο δυναμικό”. Έχει συμβόλαιο έως το 2020. Κι από ότι φαίνεται ένα όραμα. Γιατί Cholo σημαίνει πίστη…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.