Ομπράντοβιτς: «Σεβασμός στον Άρη»

Με αυτοσυγκέντρωση και σεβασμό θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Άρη ο Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με αυτοσυγκέντρωση και σεβασμό θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Άρη ο Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους την προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Είναι η περίοδος των play offs… Αυτό τα λέει όλα. Θα πρέπει να παίξουμε με προσοχή και πολύ σοβαρά. Και φυσικά με μεγάλο σεβασμό όπως πάντα απέναντι στον Άρη. Θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Το κλειδί είναι δύο λέξεις: Αυτοσυγκέντρωση και σεβασμός. Ξέρουμε ότι ο Άρης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά θα πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Για εμάς θα ήταν σημαντικό να το «παρών» και ο κόσμος σε αυτούς τους αγώνες που έρχονται. Θα θέλαμε να τους δούμε δίπλα μας, μπαίνοντας και στην τελική ευθεία για το Final 4 της Ευρωλίγκας».

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου υπογράμμισε: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με την είσοδο στα play offs. Χρειάζεται προσοχή, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Σεβόμαστε τον Άρη, μια ομάδα με ιστορία. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε σοβαρά, να εστιάσουμε στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Μπορεί να γίνεται κουβέντα για το final 4, αλλά εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις, να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.