Είχε σοβαρό πρόβλημα ο Λαβ

Ο Κέβιν Λαβ αποκάλυψε πως ταλαιπωρήθηκε από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού την σεζόν, 2017-2018 τις οποίες κατάφερε να ξεπεράσει.
Θωμάς Ναλμπάντης
05/09/2019 • 13:20
Ο Κέβιν Λαβ
  • shares
Ο Κέβιν Λαβ αποκάλυψε πως ταλαιπωρήθηκε από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού την σεζόν, 2017-2018 τις οποίες κατάφερε να ξεπεράσει. Ο Αμερικανός παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς τόνισε πως δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του, όμως αποφάσισε να μοιραστεί τις εμπειρίες του, προκειμένου να βοηθήσει και άλλους να το αντιμετωπίσουν.

Χαρακτηριστικά, ο Λαβ δήλωσε στον αμερικανικό Τύπο: “Ένιωθα να παρεκκλίνω γιατί δεν ήθελα κανείς να γνωρίζει. Υπάρχει ένα τεράστιο στίγμα γύρω από το θέμα. Τώρα όμως ένα έχω να πω: μόνο αν παραδεχθείς ποιος είσαι μπορείς να εισπράξεις αυτό που θέλεις. Οπότε έπαιξα όλα τα χαρτιά μου και απλά είπα. Αυτό θα πάρεις. Εκείνη τη στιγμή όμως – πρέπει να αποδεχθείς τι γίνεται- βρίσκεται σε μία τρύπα και φοράς παρωπίδες. Σκεφτόμουν πως, δεν θέλω να πει κάποιος άλλος την ιστορία μου”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία