Απολογία με υπόμνημα

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα παραστεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ σήμερα (20/3)

Το αυριανό (21/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προέχει σε όλα τα εππίπεδα για τους «κίτρινους». Έτσι, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα παραστεί αυτοπροσώπως σήμερα (20/3) στην εκδίκαση της υπόθεσής του, στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ.

Θυμίζουμε ότι ο προπονητής του Άρη κλήθηκε χθες σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος, για όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνα γι’ αυτόν ότι έκανε μετά την αποβολή του από τον πάγκο οι διαιτητές της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου (17/3), μεταξύ των «κίτρινων» και του ΓΣ Λάρισας Φάρος.   

Σύμφωνα με την κλήση, ο Γιαννάκης έπρεπε να παραστεί σήμερα το μεσημέρι (15:30) ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, προκειμένου να απολογηθεί, στο πλαίσιο της διαδικασίας εκδίκασης της υπόθεσης. Επειδή, όμως, το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης για τους «κίτρινους», αποφασίστηκε να μην παραστεί ο προπονητής του Άρη στην εκδίκαση, αλλά να απολογηθεί στέλνοντας σχετικό υπόμνημα.  

Να σημειώσουμε ότι οι «κίτρινοι» ζήτησαν αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης. Αναβολή, όμως, δεν έδωσε ο Αθλητικός Δικαστής, οπότε θα σταλεί το σχετικό απολογητικό υπόμνημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.