Μέτοχος στους Dynamo και Dash ο Χάρντεν

Ο Τζέιμς Χάρντεν αποφάσισε να επενδύσει στους Houston Dynamo και Houston Dash, δηλαδή της ανδρικής και γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/07/2019 • 07:36
Ο Τζέιμς Χάρντεν
  • shares
Ο Τζέιμς Χάρντεν αποφάσισε να επενδύσει στους Houston Dynamo και Houston Dash, δηλαδή της ανδρικής και γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο “Μούσιας” κατέχει πλέον το 5% των μετοχών των δυο ομάδων. Οι Dynamo παίρνουν μέρος στο MLS, ενώ οι Dash στην αντίστοιχη πρώτη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Ο παίκτης των Χιουστον Ρόκετς τόνισε για αυτή του την επενδυτική κίνηση: “Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να γίνω μέλος του επενδυτικού group των Houston Dynamo and Houston Dash και αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι μιας ομάδας με σπουδαία ιστορία και λαμπρό μέλλον”.

Η σχετική ανακοίνωση:
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/08/2019 • 08:04

Ποδοσφαιρική "δικαίωση" μέσω της ουσίας σε Ρότερνταμ, Λονδίνο, Σεντ Ετιέν και Ρέντινγκ

Ματς για γκολ περιμένουμε σε Φρανκφούρτη και Σεντ Ετιέν όπως και στο Ρέντινγκ όπου η Κάρντιφ δείχνει πιο ώριμη να διαχειριστεί τις δικές της ικανότητες και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Στην αποτελεσματικότητάς τους ποντάρουν σήμερα Τσέλσι και Μίντιλαντ