Κρστιτς: Αποτυχία αν δεν πάρουμε τον τίτλο

Κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του τροπαίου της Πρωταθλήτριας Ευρώπης θα είναι αποτυχία για την ΤΣΣΚΑ, κατά τον Νέναντ Κρστιτς.

Κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του τροπαίου της Πρωταθλήτριας Ευρώπης θα είναι αποτυχία για την ΤΣΣΚΑ, κατά τον Νέναντ Κρστιτς.
Αναφερόμενος στο δρόμο που διένυσαν οι Μοσχοβίτες για να φτάσουν στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης ανέφερε ότι «πραγματικά κάναμε μεγάλη πορεία, αφού με μόλις δύο ήττες φτάσαμε στην Κωνσταντινούπολη όπου θα παλέψουμε για τον τίτλο. Στα ημιτελικά θα συναντήσουμε τον Παναθηναϊκό και θα είναι αποτυχία να μην κερδίσουμε τον τίτλο».
Παράλληλα όμως, μίλησε και για το Ευρωμπάσκετ του 2013 και την Εθνική Σερβίας, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο στέλεχος, ο 29χρονος σέντερ τόνισε ότι «σίγουρα στο γκρουπ που κληρωθήκαμε έχουμε πολύ καλές πιθανότητες. Θα είναι καταστροφή αν δεν τα καταφέρουμε. Όπως και να έχει δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσουμε προετοιμασία αφού κανείς δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί μας. Δεν ξέρω ακόμη πως να σχεδιάσω τις διακοπές με την οικογένεια μου, σίγουρα θέλω να ξεκουραστώ και να μάθω πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας. Ελπίζω να γίνει γνωστό σύντομα.
Πιστεύω πως θα επιστρέψουμε ψηλά στην Ευρώπη και θα στενοχωρηθώ πολύ αν δεν προκριθούμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.