Ζόρια για Εργοτέλη, 1-1 με τη Δόξα! (vid)

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Εργοτέλης στο Καυτανζόγλειο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Δόξα Δράμας, αποτέλεσμα που τον βάζει σε μεγάλες περιπέτειες! Και αυτό γιατί μετά και τη νίκη της Κέρκυρας επί του Ολυμπιακού, οι Κρητικοί απέχουν μόλις έναν πόντο από τη. διακεκαυμένη ζώνη!

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς άφησε ο Εργοτέλης στο Καυτανζόγλειο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Δόξα Δράμας, αποτέλεσμα που τον βάζει σε μεγάλες περιπέτειες! Και αυτό γιατί μετά και τη νίκη της Κέρκυρας επί του Ολυμπιακού, οι Κρητικοί απέχουν μόλις έναν πόντο από τους «Φαίακες» και τη. διακεκαυμένη ζώνη, άρα κινδυνεύουν άμεσα!

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για το συγκρότημα του Ηρακλείου, ενώ από την πλευρά τους οι ουραγοί και καταδικασμένοι σε υποβιβασμό Μακεδόνες, απέσπασαν βαθμό μετά από έξι σερί ήττες. Ίσως με το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, να… πάρουν μαζί τους στη Φούτμπολ Λιγκ και τον αντίπαλό τους…
Το ματς είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς ο Εργοτέλης ήταν αυτός που. καιγόταν για τη νίκη απέναντι στη Δόξα που δεν είχε καμία ελπίδα σωτηρίας αλλά έπαιξε για την… τιμή των όπλων. Ήταν, λοιπόν, φυσιολογικό η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου να μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας το γρήγορο γκολ. Ο Εργοτέλης διατήρησε τον έλεγχο και με τον Κουτσιανικούλη ως κινητήριο μοχλό μετέφερε το παιχνίδι προς την εστία του Δαύκου. Η υπεροχή των «κιτρινόμαυρων» απέδωσε καρπούς στο 23′ όταν ο Χαντί με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Δόξας και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και οι «μαυραετοί» ισορρόπησαν χωρίς ωστόσο να δείχνουν ικανοί να απειλήσουν. Εντούτοις, μία λάθος εκτίμηση του Σασιασβίλι σε μακρινή μπαλιά προς τον Σοϊλέδη στο 40′, επέτρεψε στον άσο των γηπεδούχων να μπει στην περιοχή και με σουτ να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα. Με τον τρόπο αυτό η Δόξα έβαλε τέλος σε. αφλογιστία έξι αγωνιστικών μιας και είχε να σκοράρει από τις 4 Μαρτίου (1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης επιχείρησε να επιβάλει τον ρυθμό του και να φτάσει στο δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να προκαλέσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και ως εκ τούτου η Δόξα κρατούσε εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Καραγεωργίου προσπάθησε να τονώσει και να φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή αλλά η ομάδα του δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες παρά το γεγονός ότι κέρδισε συνολικά δώδεκα κόρνερ, έναντι ενός της Δόξας.

Όσο περνούσε η ώρα οι «κιτρινόμαυροι» αγχώνονταν και κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά στο τρίλεπτο των καθυστερήσεων όταν η περιοχή των Δραμινών έπιασε… φωτιά! Αρχικά, στο 91′ ο Σικαλιάς λίγο έλειψε να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του όταν έπειτα από φάουλ του Φραγκουλάκη έκανε κεφαλιά προς τα πίσω στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φραγκουλάκης σούταρε άουτ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ενώ στο 93′ ο Χίμπλιγκερ επιχείρησε κεφαλιά από κοντά αλλά ο Δαύκος μπλόκαρε και διατήρησε το 1-1…

Η εξέλιξη του αγώνα

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 28η
Αγώνας: Δόξα Δράμας-Εργοτέλης
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο» Στάδιο
Διαιτητής: Ντίτσος
Βοηθοί: Ποντίκης, Ελευθερίου

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Καπέλ, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι, Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Τζανακάκης, Σίλβα Τζούνιορ, Χάντι, Σαρρής, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Φραγκουλάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.