Πρόκριση με… τεσσάρα για τις “Νυχτερίδες” (vid)

Πιο άνετα απ' ότι θα φανταζόντουσαν οι οπαδοί τους, οι παίκτες της Βαλένθια πήραν την πρόκριση στον ημιτελικό του Europa League επί της Αλκμάαρ.

Πιο άνετα απ’ ότι θα φανταζόντουσαν οι οπαδοί τους, οι παίκτες της Βαλένθια πήραν την πρόκριση στον ημιτελικό του Europa League επί της Αλκμάαρ. Οι Ισπανοί επικράτησαν με 4-0 και δεν φάνηκε να βρίσκουν αντίσταση από τους Ολλανδούς, που παρά τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο ματς, δεν φάνηκε να πιστεύουν στην πρόκριση.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν νωρίς σε σκορ πρόκρισης, καθώς μόλις στο 15′ ο Ραμί έκανε το 1-0 και πριν καλά καλά προλάβουν οι αντίπαλοι να καταλάβουν τι έχει γίνει, στο 17′ πέτυχε και δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα να προηγηθεί η Βαλένθια με 2-0.

Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 56′ για να τελειώσουν όλα αναφορικά με το ποια ομάδα θα προκριθεί. Στο λεπτό εκείνο ο Ζόρντι Αλμπα έκανε το 3-0 και ουσιαστικά το παιχνίδι από εκεί και πέρα ήταν τυπική διαδικασία. Απλά ο Ερνάντεζ στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την Βαλένθια η οποία και θα αντιμετωπίσει στον Ισπανικό εμφύλιο την Αθλέτικο Μαδρίτης για μία θέση στον τελικό του Βουκουρεστίου.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Αλβες, Ραμί, Τοπάλ, Ζόνας (68′ Παρέχο), Φενγκουλί (76′ Ερνάντεζ), Σολσάδο, Μπαραγκάν, Αλμπα, Ρ. Κόστα, Ματιό, Τ. Κόστα (84′ Μαντούρο).

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστεμπάν, Μαρσέλις, Βιέργκεβερ, Μάχερ, Μάρτενς, Πόουλσεν, Αλτιντορ (69′ Μπένσοπ), Ελμ, Μπέερενς (79′ Φάλκενμπουργκ), Μοϊσάντερ, Χόλμαν (46′ Γκούντμουντσον).    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.