Έτοιμη για τον “εμφύλιο” (vid)

Η Ατλέτικο νίκησε για δεύτερη φορά το Ανόβερο με 2-1 και προκρίθηκε εύκολα στους "4" του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βαλένθια σε έναν ισπανικό "εμφύλιο".

Η Ατλέτικο νίκησε για δεύτερη φορά το Ανόβερο με 2-1 και προκρίθηκε εύκολα στους “4” του Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βαλένθια σε έναν ισπανικό “εμφύλιο”. Το σκορ του αγώνα στο “Βιθέντε Καλδερόν” άφηνε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, αλλά οι “ροχιμπλάνκος” φρόντισαν να αποφύγουν τις κακοτοπιές.

Με το πρώτο ημίχρονο να λήγει 0-0, ο Αντριάν με πανέμορφη ατομική προσπάθεια στο 63′ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που κρατούσαν πια σφιχτά στα χέρια τους την πρόκριση. Το γκολ του Ντιούφ στο 81′ έβαλε και πάλι το Ανόβερο στο “κόλπο”, με τους Γερμανούς να παλεύουν για να στείλουν το ματς στην παράταση και το γκολ του Φαλκάο στο 87′ να τελειώνει τα όνειρά τους.

Ο Κολομβιανός διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και μετά την περυσινή συμμετοχή του στην κατάκτηση του τροπαίου με την Πόρτο, φλερτάρει με ακόμη έναν τελικό. Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Βαλένθια θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου στη Μαδρίτη.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Τσίλερ, Πάντερ (86′ Ζόμπιχ), Σουλτς (73′ Σμίντεμπαχ), Πόγκατετς, Έγκιμαν, Ράους (71′ Αμπντελαουέ), Τσερούντολο, Πίντο, Σλάουντραφ, Κονάν, Ντιούφ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Μιράντα, Περέα, Λουίς, Γκοντίν, Τιάγκο, Ντιέγκο (88′ Ντομίνγκες), Σουάρεθ, Κόκε (65′ Σάλβιο), Αντριάν, Φαλκάο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.