Επιτέλους νίκη για την Λάρισα

Μετά από τέσσερις σερί ήττες η Λάρισα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Εθνικού Αστέρα με 2-0 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Ζεκίνια και Μπλέντι και "σκαρφάλωσε" στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από τέσσερις σερί ήττες η Λάρισα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Εθνικού Αστέρα με 2-0 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Ζεκίνια και Μπλέντι και “σκαρφάλωσε” στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από τα… αποδυτήρια η Λάρισα άνοιξε το σκορ κόντρα στον Εθνικό Αστέρα μετά από πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζεκίνια. Οι γηπεδούχοι ύστερα από υπόδειξη του κ. Γαλάτσου για χέρι αμυνόμενου του Εθνικού Αστέρα μπήκαν μπροστά στο σκορ από το πρώτο κιόλας λεπτό. Οι «βυσσινί» καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ζιώγα πίεσαν πολύ τους φιλοξενούμενους και έτσι με παράλληλη σέντρα του Βούζα μέσα από την περιοχή, ο Μπλέντι με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για για την ομάδα του. Στη συνέχεια η Λάρισα επαναπαύτηκε με το προβάδισμα που είχε αποκτήσει, άρχισε να ρίχνει ταχύτητα με αποτέλεσμα να δώσει στον Εθνικό Αστέρα το περιθώριο να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Βοσνιάδης, Παπαγεωργίου, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Καρανίκας, Χατζής (84′ Τσιάρας), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης (46′ Γκονζάλες), Μπλέντι, Λαζιμάν (61′ Βούζας), Ζεκίνια.

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Γκούσεβ, Πασκούλεβ, Χαροντάκης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Θεολόγου, Λαγός, Γιακούπι, Αδαμάκης, Μαστρογιάννης, Κασνέτσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.