Και τώρα τρέχουμε…

Έστω και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας που είχε η ΑΕΚ, η διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και πλέον τρέχει να προλάβει τον χρόνο.

Έστω και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας που είχε η ΑΕΚ, η διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και πλέον τρέχει να προλάβει τον χρόνο. Η Ένωση κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Εφορία και πήρε την πολυπόθητη φορολογική ενημερότητα, η οποία ξεμπλοκάρει τους λογαριασμούς της ομάδας.

Πλέον, το επόμενο βήμα για την ΑΕΚ είναι να εκταμιευτούν τα χρήματα από τους λογαριασμούς και να ξεκινήσουν οι πληρωμές. Στόχος του προέδρους της Ένωσης, Ανδρέα Δημητρέλου είναι να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες οι συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας από την UEFA, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα χρήματα που θα εκταμιευτούν προέρχονται από το δάνειο του Αλ Σουντάιρι, το οποίο δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, λόγω του μπλοκαρίσματος των λογαριασμών από την Εφορία. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει τις οφειλές της, ώστε να αποφύγει την τιμωρία της UEFA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.