Πήρε το ντέρμπι η Σαμπντόρια

Η Σαμπντόρια λίγο έλειψε να αυτοκτονήσει κόντρα στην Τζένοα αφού προηγήθηκε 3-0 αλλά δέχτηκε δύο γκολ, παίρνοντας ωστόσο τη νίκη με 3-2 στο ντέρμπι ντε λα λαντέρνα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Σαμπντόρια λίγο έλειψε να αυτοκτονήσει κόντρα στην Τζένοα αφού προηγήθηκε 3-0 αλλά δέχτηκε δύο γκολ, παίρνοντας ωστόσο  τη νίκη με 3-2 στο ντέρμπι ντε λα λαντέρνα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. 

Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο αφού στα πρώτα 45 λεπτά σκόραραν δύο τέρματα και έβαλαν πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους. 

Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Σοριάνο ενώ έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 45’ ο Εντέρ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Στην επανάληψη, τρία μόλις λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου, ο Σοριάνο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ σκόραρε για το 3-0 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχε η Τζένοα για κάτι θετικό από την αναμέτρηση. 

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και αρχικά μειώσαν σε 3-1 με κεφαλιά του Παβολέτι στο 69ο λεπτό ενώ στο 80ο λεπτό ο ίδιος παίκτης σκόραρε για δεύτερη φορά βάζοντας στο κόλπο την ομάδα του. 

Με αυτή τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 23 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στην ενδέκατη θέση ενώ η Τζένοα έμεινε στους 16 πόντους και τη 17η θέση, μία μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.