«Άρχοντες των δαχτυλιδιών» οι Γκασόλ! (video)

14/06/2019 • 10:55
Μαρκ Γκασόλ.
  • shares
Πάου και Μαρκ Γκασόλ είναι τα μοναδικά αδέλφια στην ιστορία του ΝΒΑ με τίτλους πρωταθλητή!

Ο Πάου Γκασόλ έχει κατακτήσει δύο «δαχτυλίδια» με τους Λος Άντζελες Λέικερς και την Παρασκευή είδε τον αδελφό του να κάνει το ίδιο με τους Ράπτορς, σε ένα ιστορικό οικογενειακό επίτευγμα.

«Το να κατακτήσεις έναν τίτλο ΝΒΑ είναι εξαιρετικά δύσκολο να το κατορθώσεις αλλά ταυτόχρονα θαυμάσιο. Επιτέλους έχεις το δικό σου Μαρκ Γκασόλ!!! Εξαιρετική δουλειά, εξαιρετική προσπάθεια και ένας ιστορικός θρίαμβος!!! Τεράστια συγχαρητήρια στην ομάδα των Ράπτορς και την πόλη του Τορόντο. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους Σερτζ Ιμπάκα και Σέρτζιο Σκαριόλο με έναν ιδιαίτερο τρόπο!!! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της επιμονής σας, είμαι πολύ ευτυχισμένος και για τους δυό σας. Συγχαρητήρια και απολαύστε το δαχτυλίδι», ήταν το μήνυμα του Πάου Γκασόλ για τον θρίαμβο των Ράπτορς, ενώ ο Μαρκ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.